Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Την επιστροφή της στις νίκες θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το παιχνίδι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας στο «Ολντ Τράφορντ» να προσφέρεται για γκολ και θέαμα, αν οι «κόκκινοι διάβολοι» βρεθούν σε καλή μέρα.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Την ευκαιρία για ένα φαινομενικά εύκολο τρίποντο έχει κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά την ήττα με 1-0 από την συμπολίτισσα Σίτι στο «Έτιχαντ», οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, την οποία αναζητούν από τις 5/10 και το ματς κόντρα στην Έβερτον.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Κρίσταλ Πάλας δεν δείχνει να μπορεί να ανακάμψει. Στα πέντε τελευταία της παιχνίδια μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες και μοιραία ισοβαθμεί με τη Λέστερ στη ζώνη του υποβιβασμού.

Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και πάμπολλα προβλήματα στην άμυνα, οι «αετοί» θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό.

Αγωνιστικά νέα:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο τους Φαλκάο, Έβανς, Γιάνγκ, Τζόουνς και Λίνγκαρντ.

Απών για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα είναι ο Μάρκος Ρόχο μετά την εξάρθρωση ώμου που υπέστη, ενώ τιμωρημένος για το συγκεκριμένο ματς είναι ο Κρις Σμόλινγκ.

Κρίσταλ Πάλας:

Την τιμωρία της μίας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε στο ματς κόντρα στη Σάντερλαντ την περασμένη Δευτέρα θα εκτίσει ο αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας, Μιλέ Γιέντινακ.

Στο πλαίσιο του δανεισμού του, ο Γουιλφρίντ Ζαχά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Ντάμιεν Ντελανέι αναμένεται να επιστρέψει μετά την ίωση από την οποία είχε ταλαιπωρηθεί.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα – Βαλέντσια, ΜακΝερ, Μπλάκετ, Σο – Μπλιντ, Κάρικ – Ντι Μαρία, Ρούνεϊ, Γιανουζάι – Φαν Πέρσι

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι – Κέλι, Νταν, Ντελανέι, Γουάρντ – Πάντσεον, ΜακΆρθουρ, Λέντλεϊ – Μπολάσι – Σαμάκ – Κάμπελ