Έβερτον - Γουέστ Χαμ (preview)

Να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη πεντάδα της Πρέμιερ Λιγκ και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Έβερτον ενόψει της σημερινής (17:00) αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ στο «Γκούντισον Παρκ»!



Έβερτον - Γουέστ Χαμ (preview)

Τα «ζαχαρωτά» υπολείπονται τέσσερις βαθμούς από τις προνομιούχες θέσεις και ευελπιστούν, πως μετά την απώλεια της περασμένης αγωνιστικής, θα βρουν τον τρόπο να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στο εξαιρετικό φέτος σύνολο του Σαμ Αλαρντάις.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν από τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Αλκαράθ και Στόουνς, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Μπάρι, Μιραλάς, Γκίμπσον και ΜακΚάρθι.

Στον αντίποδα, τα «σφυριά» συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν, αφού εκτός της 4ης θέσης που καταλαμβάνουν, αγνοούν την ήττα από τα τέλη Σεπτεμβρίου. Οι δύο σερί ισοπαλίες τις τελευταίες αγωνιστικές... φρέναραν κάπως τους ποδοσφαιριστές του Αλαρντάις, οι οποίοι ευελπιστούν σε μια νέα αρχή μέσα στην έδρα των «μπλε» του Μέρσεϊσάιντ.

Στα ευχάριστα, το γεγονός ότι δεν υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού!

Όσον αφορά την προϊστορία στο «Γκούντισον Παρκ», η Έβερτον μετρά 58 νίκες, έναντι 30 της Γουέστ Χαμ, ενώ τα υπόλοιπα 23 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Έβερτον: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Γιαγκέλκα, Ντιστέν, Μπέινς, ΜακΚάρθι, Μπέσιτς, Νέισμιθ, Μπάρκλεϊ, ΜακΓκίντι, Λουκάκου.

Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Τζένκινσον, Ριντ, Κόλινς, Κρέσουελ, Κουγιατέ, Νομπλ,  Σονγκ, Ντάουνινγκ, Βαλέντσια, Σακό.