Νιούκαστλ - ΚΠΡ (preview)

Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διευρύνουν το εντυπωσιακό σερί των νικών αντιμετωπίζουν στη Νιούκαστλ την προσεχή αναμέτρηση με την ΚΠΡ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» (17:00).



Νιούκαστλ - ΚΠΡ (preview)

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ και αισιοδοξεί πως το... κοντέρ θα γράψει ακόμη περισσότερες, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με τους «ρέιντζερς». Τα θετικά αποτελέσματα, σε συνδυασμό με την άνοδο στο βαθμολογικό πίνακα (8η θέση) και το καλό θέαμα έχουν τονώσει το ηθικό των «καρακαξών», που επιδιώκουν το άμεσο πλασάρισμά τους στις ευρωπαϊκές θέσεις.

Στα αρνητικά, οι πολλές απουσίες της ομάδας, που εκτός των γνωστών Ομπερτάν, Ντε Γιονγκ, Σαντόν, δεν μπορεί να υπολογίζει και στους πρόσφατα τραυματίες Κολοτσίνι και Αμπέντ.

Για την ΚΠΡ τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν επικίνδυνα, τόσο για την ομάδα όσο και για τον Χάρι Ρέντναπ. Οι «ρέιντζερς» μετρούν μόλις νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος και μοιραία βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα. Κάθε αγώνας στο εξής μοιάζει με «τελικός», κάτι που αναγκάζει το τιμ και τους παίκτες να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα, είτε με δυνατούς είτε με βατούς αντιπάλους.

Οι Τααράμπ και Φαουρλίν παραμένουν στα... πιτς, ο Φέρντιναντ είναι τιμωρημένος, ενώ αμφίβολοι κρίνεται η συμμετοχή των Σάντρο, Ίσλα και Βάργκας.

Όσον αφορά την προϊστορία, τα πράγματα είναι σχεδόν μοιρασμένα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Η Νιούκαστλ μετρά 15 νίκες, η ΚΠΡ 12 ενώ τα άλλα 7 ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Νιούκαστλ: Κρουλ, Γιανμάατ, Γουίλιαμσον, Νταμέ, Χαϊντάρα, Ρ. Τέιλορ, Κόλμπακ, Καμπέγια, Σισοκό, Γκουφράν, Πέρεθ.

ΚΠΡ: Γκριν, Ίσλα, Νταν, Κόκερ, Γιουν, Φερ, Χένρι, Σάντρο, Μπάρτον, Βάργκας, Όστιν.