Λέστερ - Σάντερλαντ (preview)

Η διακοπή ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την Λέστερ, η οποία θα ψάξει απέναντι στην Σάντερλαντ την επιστροφή στις νίκες. Αντίδραση έβγαλαν οι φιλοξενούμενοι μετά από τις συνεχόμενες ήττες.



Λέστερ - Σάντερλαντ (preview)
Η Λέστερ ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα βγάζοντας ενθουσιασμό από την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία όμως σύντομα κατέρρευσε και με την εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια προβλημάτισε έντονα. Δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, γεγονός που οφείλεται κυρίως στα προβλήματα της μεσαίας γραμμής αφού δεν δημιουργεί ευκαιρίες.

Από την πλευρά της η Σάντερλαντ δείχνει να αντιδρά μετά από τις συνεχόμενες βαριές ήττες. Ο Πογιέτ πραγματοποίησε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, έσφιξε τα λουριά και οι παίκτες του τον δικαίωσαν. Πήγε στη διακοπή με καλή ψυχολογία και τώρα θέλει να συνεχίσει τις θετικές «πτήσεις» πριν έρθει η ενίσχυση τον Ιανουάριο όπως προανήγγειλε ο ίδιος.

Αγωνιστικά νέα:

Η Λέστερ έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους σε αντίθεση με την Σάντερλαντ, η οποία δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φαν Άανχολτ και Τζιακερίνι.

Πιθανές Συνθέσεις:

Λέστερ: Σμάιχελ – ντε Λάετ, Μόργκαν, Βασιλέφσκι, Κοντσέσκι – Τζέιμς, Καμπιάσο, Ντρινκγουότερ – Κινγκ – Βάρντι, Ουγιόα

Σάντερλαντ: Παντίλιμον – Βερχίνι, Ο’ Σέι, Μπράουν, Ρεβεγιέρ – Λάρσον, Μπρίντκατ, Γκόμες – Τζόνσον, Φλέτσερ, Γουίκαμ.