Μάντσεστερ Σίτι – Σουόνσι (preview)

Την επιστροφή στις νίκες αναζητά η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία υποδέχεται στην έδρα της την αξιόμαχη Σουόνσι, που ταξίδεψε στο «Έτιχαντ», αποφασισμένη να πάρει αποτέλεσμα.



Μάντσεστερ Σίτι – Σουόνσι (preview)

Δύσκολη δοκιμασία θα έχει η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Σουόνσι.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, μετά το 2-2 την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην ΚΠΡ, «καίγεται» για τη νίκη, ώστε να μην μείνει ακόμα περισσότερο πίσω στην «κούρσα» του τίτλου.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι «κύκνοι» μετρούν τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ, προερχόμενοι μάλιστα από τη μεγάλη νίκη με ανατροπή επί της Άρσεναλ.

Το σύνολο του Γκάρι Μονκ βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και δείχνει πως δεν... καταλαβαίνει από ονόματα.

Αγωνιστικά νέα:

Μάντσεστερ Σίτι:

Ετοιμοπόλεμος για το ματς της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Σουόνσι είναι ο Βινσέντ Κομπανί, του οποίου ωστόσο οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι μοιρασμένες.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και για τον Ελιακίμ Μανγκαλά, σε αντίθεση με τους Νταβίντ Σίλβα, Αλεξάνταρ Κολάροφ και Έντιν Τζέκο που παραμένουν στα «πιτς».

Σουόνσι:

Μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ, στο οποίο και απουσίασαν, οι Γουέιν Ράουτλετζ και Νέιθαν Ντάιερ ξεπέρασαν πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν αμφότεροι στον προσαγωγό και βρίσκονται στη διάθεση του Γκάρι Μονκ.

Στον αντίποδα, ο Φεντερίκο Φερνάντες δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω τραυματισμού στο πόδι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Κομπανί, Κλισί – Μίλνερ, Φερνάντο, Τουρέ, Νασρί – Γιόβετιτς, Αγουέρο

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι – Ράνχελ, Μπάρτλεϊ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Σέλβι, Κι – Μοντέρο, Σίγκουρντσον, Ράουτλετζ – Μπονί