Στόουκ – Μπέρνλι (preview)

Το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Τότεναμ την περασμένη αγωνιστική, θέλει η Στόουκ, η οποία κοντράρεται με την «διψασμένη» για βαθμούς, Μπέρνλι.



Στόουκ – Μπέρνλι (preview)

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται στην αναμέτρηση ανάμεσα στις Στόουκ και Μπέρνλι.

Η μεν πρώτη, προέρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Τότεναμ με 2-1, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν ένα πολύτιμο τρίποντο ενόψει της συνέχειας κόντρα στη Χαλ.

Οι «πότερς» έχουν πλασαριστεί στην 9η θέση της βαθμολογίας και σε περίπτωση νίκης, θα έχουν τη δυνατότητα να αναρριχηθούν ακόμα περισσότερο.

Την ίδια ώρα για τους «κλαρτς» το ζητούμενο είναι η όσο το δυνατόν γρηγορότερη συγκομιδή βαθμών, για να ξεκολλήσει άμεσα από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Αγωνιστικά νέα:

Στόουκ:

Στη διάθεση του Μαρκ Χιουζ για το ματς με τη Μπέρνλι θα είναι ο Γκλεν Γουίλαν, μετά το κάταγμα που είχε υποστεί στο πόδι τον περασμένο μήνα.

Το ίδιο ισχύει και για τους Έρικ Πίτερς και Φιλ Μπάρντσλεϊ, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που είχαν αποκομίσει στο παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ στις 9 Νοεμβρίου.

Απόντες θα είναι οι Τειχέιρα, Χουτ και Οντεμβίγκι.

Μπέρνλι:

Αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση κόντρα στην Στόουκ κάνουν οι Ναθάνιελ Τσαλομπά και Σκοτ Άρφιλντ, για τους οποίους υπάρχει αισιοδοξία.

Γνωστές παραμένουν οι απουσίες των Σαμ Βόουκς και Ματ Τέιλορ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Στόουκ: Μπέγκοβιτς – Κάμερον, Σόουκρος, Γουίλσον, Πίτερς – Ενζόνζι, Σίντγουελ – Μόουζες, Μπόγιαν, Γουόλτερς – Ντιουφ

Μπέρνλι: Χίτον – Τράιπερ, Νταφ, Σέικελ, Γουόρντ – Άρφιλντ, Μάρνεϊ, Τζόουνς, Μπόιντ – Μπαρνς, Ίνγκς