Στράχαν: «Όλα μετά τη Μπέρνλι»
Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομα του βοηθού προπονητή στη Μίντλεσμπρο, Γκάρι ΜακΆλιστερ, μπορεί να ασκήσει επιρροή στο αγωνιστικό κομμάτι του συλλόγου και ο τεχνικός της ομάδας, Γκόρντον Στράχαν, ζήτησε να κλείσουν όλοι τα αυτιά τους.

Ο ΜακΆλιστερ έχει βρεθεί στο «στόχαστρο» για να καθίσει δίπλα στον Ζεράρ Ουγιέ στην τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα. Τα σενάρια έχουν δημιουργηθεί λόγο της αναζήτησης, στην οποία επιδίδεται ο νέος προπονητής των «χωριατών», προσπαθώντας να βρει ένα γνωστό του και έμπιστο άτομο για να τον βοηθήσει στην επιστροφή του στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ο βοηθός προπονητή της Μίντλεσμπρο ήταν προσωπική επιλογή του Ουγιέ πριν από μια δεκαετία στη Λίβερπουλ και οι δύο άνδρες έχουν πολύ καλή σχέση.
«Υπάρχει επαφή ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά θα δούμε τις εξελίξεις μετά το παιχνίδι με τη Μπέρνλι και θα σχολιάσουμε σχετικά» είπε ο Στράχαν που θέλει ο ΜακΆλιστερ να έχει στραμμένη την προσοχή του μόνο στο επόμενο παιχνίδι της «Μπόρο».