Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον (preview)

Μία μικρή... υπέρβαση θα πρέπει να κάνει η Άστον Βίλα για να καταφέρει να πάρει κάτι θετικό από τη Σαουθάμπτον, η οποία δείχνει ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει, μετά από πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα.



Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον (preview)

Τον βαθμό ή τους βαθμούς που θα την απομακρύνουν όσο το δυνατόν περισσότερο από τις θέσεις του υποβιβασμού, θα αναζητήσει κόντρα στη Σαουθάμπτον, η Άστον Βίλα.

Μετά από έξι σερί ήττες, οι «χωριάτες» κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία κόντρα στην Γουέστ Χαμ την περασμένη αγωνιστική, ωστόσο στη σημερινή αναμέτρηση τα πράγματα αναμένεται να είναι σαφώς πιο δύσκολα...

Οι «Άγιοι» βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε περίπτωση που οι πέντε σερί νίκες, γίνουν... έξι, θα διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Αγωνιστικά νέα:

Άστον Βίλα:

Χωρίς τον Κριστιάν Μπεντεκέ, ο οποίος εκτίει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας τους, θα αντιμετωπίσει η Άστον Βίλα τη Σαουθάμπτον στο «Βίλα Παρκ».

Εκτός από τον Βέλγο φορ, στη διάθεση του Πολ Λάμπερτ δεν θα βρίσκονται ούτε οι Νέιθαν Μπέικερ και Φελίπε Σεντέρος, οι οποίοι αναμένεται να μείνουν εκτός μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Γνωστές απουσίες αυτές των Λίμπορ Κόζακ και Φάμπιαν Ντελφ.

Σαουθάμπτον:

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Μοργκάν Σνάιντερλιν στο παιχνίδι κόντρα στην Άστον Βίλα.

Την ίδια ώρα αμφίβολος κρίνεται ο Στίβεν Ντέιβις, με τον Ντούσαν Τάντιτς να είναι και πάλι διαθέσιμος, μετά το μικρό χτύπημα που είχε αποκομίσει στο πόδι.

Στα «πιτς» παραμένουν οι Τζέι Ροντρίγκες και Τζέιμς Γουόρντ-Πράουζ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άστον Βίλα: Γκουζάν – Λόουτον, Φλάαρ, Κλαρκ, Σισοκό – Σάντσες, Γουέστγουντ, Κλέβερλι, Βάιμαν, Ενζόγκμπια – Αγκμπονλαχόρ

Σαουθάμπτον: Φόρστερ – Κλάιν, Φοντέ, Αλντερβάιρελντ, Μπερτράντ – Γουανιάμα, Σνάιντερλιν – Κορκ, Τάντιτς, Μανέ – Πελέ