Βόλφσμπουργκ – Έβερτον (preview)

Παιχνίδι που θα κρίνει κατά πολύ την ομάδα που θα πάρει πρώτη την πρόκριση στην επόμενη φάση από τον 8ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, θα διεξαχθεί στη «Volkswagen Arena», εκεί όπου η Βόλφσμπουργκ θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο Έβερτον (20:00).



Βόλφσμπουργκ – Έβερτον (preview)

Μόνο αδιάφορο δεν είναι το παιχνίδι ανάμεσα στην Έβερτον και τη Βόλφσμπουργκ.

Οι «λύκοι» θέλουν απαραιτήτως τη νίκη κόντρα στην Έβερτον ώστε να βρεθούν με το... ενάμισι πόδι στην φάση των «32», από τη στιγμή που η Λιλ, παρά τους τρεις βαθμούς που έχει μέχρι στιγμής στον όμιλο, δεν έχει τεθεί εκτός της διεκδίκησης της πρόκρισης.

Από την άλλη πλευρά, τα «ζαχαρωτά», παίρνοντας το τρίποντο μέσα στη Γερμανία, «σφραγίζουν» από σήμερα το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, φτάνοντας αισίως στους 12 βαθμούς.

Κάτι τέτοιο ωστόσο, μόνο εύκολο δεν πρόκειται να είναι, ειδικά από τη στιγμή που η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται σε φόρμα, μετρώντας πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις.

Με οδηγό το 4-1 του πρώτου αγώνα στο «Γκούντισον Παρκ», η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ευελπιστεί σε μία εξίσου εύκολη επικράτηση, με ανάλογο ποδόσφαιρο.

Αγωνιστικά νέα:

Βόλφσμπουργκ:

Με τις γνωστές απουσίες αναμένεται να υποδεχθεί στο «σπίτι» της την Έβερτον η Βόλφσμπουργκ.

Ρικάρντο Ροντρίγκες, Τζόσουα Γκιλαβογκί και Αντελίνο Βιεϊρίνια έχουν τεθεί εκτός και αναμένεται να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τις εξέδρες του «Volkswagen Arena»

Έβερτον:

Λόγω προβλήματος στον δικέφαλο, ο Στίβεν Νέισμιθ δεν ταξίδεψε στην Γερμανία.

Το ίδιο ισχύει και για τους Λέιτον Μπέινς, Γκάρεθ Μπάρι, Ντάρον Γκίμπσον και Στίβεν Πιενάαρ, οι οποίοι με τη σειρά τους αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο – Τρας, Νάλντο, Νότσε, Σάφερ – Λουίς Γκουστάβο, Μαλαντά – Χαντ, Ντε Μπρούιν, Πέρισιτς – Ντοστ

Έβερτον: Χάουαρντ – Χίμπερτ, Γιαγκέλκα, Ντιστάν, Κόουλμαν – ΜακΚάρθι, Όσμαν – Μιραλάς, Μπέσιτς, Μπάρκλεϊ – Λουκάκου