Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Χαλ (preview)

Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες μετά τη νίκη (2-1) επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φιλοξενεί την Χαλ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Στις 17:00 η έναρξη της αναμέτρησης στο «Ολντ Τράφορντ».



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Χαλ (preview)

Κόντρα στην Άρσεναλ την περασμένη εβδομάδα, οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορεί να μην κυριάρχησαν, αλλά βρήκαν τον τρόπο να φύγουν με το «διπλό» (2-1) από το «Έμιρεϊτς»! Ένα «τρίποντο» που έφερε την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ στην 4η θέση του πίνακα και την ισοβαθμία με τη Νιούκαστλ.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να «χτίσουν» επάνω σε αυτήν την επιτυχία και απέναντι στη Χαλ θα ψάξουν την 3η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα. Ο Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει και πάλι στους Φαλκάο και Ρόχο που προπονήθηκαν μετά από καιρό κανονικά, ωστόσο, δύσκολα κάποιος εκ των δύο θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σο, Μπλιντ, Σίλβα, Τζόουνς και Λίντγκαρντ.

Από την πλευρά της η Χαλ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα (1-2) στο ματς με την Τότεναμ και ένα κακό σερί με τρεις συνεχόμενες ήττες και συνολικά πέντε ματς χωρίς νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «τίγρεις» του Στιβ Μπρους, οι οποίες βρίσκονται στους 11 βαθμούς και οριακά πάνω από την ουραγό τριάδα, αναμένεται να παραταχθούν χωρίς προβλήματα σήμερα, με εξαίρεση φυσικά τον, εδώ και καιρό, τραυματία Σνόντγκρας.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλέντσια, Σμόλινγκ, ΜακΝέιρ, Μπλάκετ, Κάρικ, Ερέρα, Ντι Μαρία, Ρούνεϊ, Γουίλσον, Φαν Πέρσι

Χαλ: ΜακΓκρέγκορ, Τσέστερ, Ντόουσον, Ντέιβις, Ελμοχαμαντί, Ρόμπερτσον, Χάντλστοουν, Ντιαμέ, Λίβερμορ, Μπεν Αρφά, Γιέλαβιτς