Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ (preview)

Eνδιαφέρουσα μονομαχία φιλοξενεί το «Boleyn Ground» του Λονδίνου, με τις Γουέστ Χαμ και Νιούκαστλ να αναζητούν τη νίκη που θα τις διατηρήσει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας (17:00)!



Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ (preview)

Τα «σφυριά» αντιμετωπίζουν τη σημερινή αναμέτρηση ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να σταματήσουν την αγωνιστική... κοιλιά των τελευταίων τριών αγωνιστικών και, εκμεταλλευόμενα την έδρα τους, να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών!

Προβλήματα τραυματισμών για την ομάδα του Σαμ Αλαρντάις δεν υπάρχουν, αν και παραμένουν αμφίβολοι μέχρι την τελευταία στιγμή οι Νομπλ, Σακό, Σονγκ και Βαλέντσια, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ριντ.

Από τη μεριά της, η πιο φορμαρισμένη ομάδα του Νοεμβρίου, η Νιούκαστλ συνεχίζει να αποδεικνύει ότι βρήκε τη χημεία και τους τρόπους για παίρνει αυτό που θέλει. Πιο ήρεμος από ποτέ, ο Άλαν Πάρντιου κατέστρωσε τα πλάνα του για τον σημερινό αγώνα, ευελπιστώντας πως θα διευρύνει το νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα.

Εκτός μάχης παραμένουν οι Άαρονς, Αμπέντ, Ντε Γιονγκ, Ομπερτάν, Ρ. Τέιλορ και Σαντόν.

Όσον αφορά την προϊστορία, η Γουέστ Χαμ τα βρίσκει σκούρα, αν και στην έδρα της, μετρώντας 38 ήττες και 31 νίκες, ενώ τα άλλα 25 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Τζένκισον, Τόμκινς, Κόλινς, Κρέσουελ, Νομπλ, Κουγιατέ, Νόλαν, Ζάρατε, Κάρολ, Ντάουνινγκ.

Νιούκαστλ: Ελιοτ, Γιάνμαατ, Ντάμετ, Γουλιαμσον, Χαινταρα, Κόλμπακ, Τιοτέ, Σισοκό, Καμπέγια, Αμεόμπι, Πέρες