Μπέρνλι - Άστον Βίλα (preview)

Με στόχο να… τριτώσει το καλό, μετά τις νίκες κόντρα σε Στόουκ και Χαλ, η Μπέρνλι υποδέχεται την Άστον Βίλα που μετρά 8 σερί ματς χωρίς νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ. Εντυπωσιακή η παράδοση των γηπεδούχων επί των «χωριατών». Σέντρα στις 17:00.



Μπέρνλι - Άστον Βίλα (preview)

Με τον Ντάνι Ινγκς να «χτυπάει» δύο φορές νωρίς (12’, 13’), οι νεοφώτιστοι κατάφεραν την περασμένη αγωνιστική να πάρουν τη νίκη (2-1) μέσα στο «Μπριτάνια» κόντρα στη Στόουκ και με δύο συνεχόμενα «τρίποντα», ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους δέκα πόντους.

Αντίθετα η Άστον Βίλα αν και προηγήθηκε της Σαουθάμπτον, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της και έμεινε τελικά στο ισόπαλο 1-1. Με αυτό το αποτέλεσμα οι «χωριάτες» είδαν το σερί τους χωρίς νίκη να διευρύνεται ακόμα περισσότερο, φτάνοντας τα 8 παιχνίδια!

Εξαιρετική παράδοση στα εντός έδρας ματς με την Βίλα έχει η Μπέρνλι, η οποία από το 1959 και σε σύνολο 13 αγώνων δεν έχει χάσει ποτέ, με απολογισμό 8 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Στα αγωνιστικά, ο προπονητής των γηπεδούχων, Σον Ντάις, ετοιμάζει τα πλάνα του για την σημερινή αναμέτρηση χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τέιλορ και Βόουκς που αναμένεται να επιστρέψουν στη δράση σε δύο εβδομάδες.

Από την πλευρά του ο Πολ Λάμπερτ, που συμπλήρωσε 100 αγώνες στον πάγκο της Βίλα, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μπεντεκέ και τους Ντελφ, Μπέικερ, Κόζακ, Σεντέρος και Φλάαρ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μπέρνλι: Χίτον, Τρίπιερ, Νταφ, Σάκελ, Γουόρντ, Μάρνεϊ, Τζόουνς, Μπόιντ, Αρφίλντ, Μπαρνς, Ινγκς

Άστον Βίλα: Γκούζαν, Χάτον, Οκορέ, Κλαρκ, Σισοκό, Γουέστγουντ, Κλέβερλι, Σάντσες,Ρίτσαρντσον, Βάιμαν, Αγκμπονλαχόρ