Σάντερλαντ – Τσέλσι (preview)

Μπορεί ο... «τροχός της τύχης» να δείχνει πως η ώρα της Τσέλσι για ήττα ήρθε, ωστόσο οι «μπλε» δεν θέλουν να σταματήσουν το αήττητο σερί τους ούτε στην έδρα της Σάντερλαντ και αναζητούν τη νίκη που θα διατηρήσει τη διαφορά με τους διώκτες της.



Σάντερλαντ – Τσέλσι (preview)

Σε μία δύσκολη έδρα όπως το «Στάδιο του Φωτός», η Τσέλσι θέλει να περάσει με... επιτυχία τις εξετάσεις, διατηρώντας το αήττητο σερί της, που αισίως έχει φτάσει στα 19 παιχνίδια.

Οι «μπλε» προέρχονται από την εμφατική νίκη με 5-0 επί της Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα, κατάφερε να κερδίσει με 2-0 την Κρίσταλ Πάλας.

Η Σάντερλαντ από την άλλη, μετράει δύο σερί ισοπαλίες κόντρα σε Έβερτον και Λέστερ, την ώρα που οι εμφανίσεις της δεν πείθουν σε καμία περίπτωση.

Μένει να αποδειχθεί πόσο «μαυρόγατες» είναι, καθώς αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Γκας Πογιέτ ήταν αυτή που την περυσινή σεζόν έσπασε το αήττητο του Ζοσέ Μουρίνιο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά από 78 παιχνίδια.

Αγωνιστικά νέα:

Σάντερλαντ:

Πιθανή θεωρείται η επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Ρίκι Άλβαρεζ, ο οποίος τους δύο τελευταίους μήνες ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στο πόδι.

Στα πλάνα του Γκας Πογιέτ βρίσκεται και ο Σεμπάστιαν Κόουτς μετά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη γάμπα.

Εκτός ωστόσο παραμένουν οι Εμανουέλε Τζακερίνι, Μπίλι Τζόουνς και Πάτρικ φαν Άανχολτ.

Τσέλσι:

Ήσυχος κοιμάται ο Ζοσέ Μουρίνιο καθώς οι παίκτες του είναι υγιέστατοι και όσοι είχαν τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα, τους έχουν ξεπεράσει πλήρως.

Μοναδικός τραυματίας ο Νέιθαν Ακέ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σάντερλαντ: Παντίλιμον – Βεργίνι, Ο'Σέι, Μπράουν, Ρεβεγιέρ – Κάτερμολ, Λάρσον, Ρόντγουελ – Τζόνσον, Γουίκαμ, Φλέτσερ

Τσέλσι: Κουρτουά – Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα – Μάτιτς, Φάμπρεγας – Γουίλιαν, Όσκαρ, Αζάρ – Ντιέγκο Κόστα