ΚΠΡ – Λέστερ (preview)

Κέρδισαν την περυσινή σεζόν την άνοδο από την Τσάμπιονσιπ στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν βγει «σκούρα». ΚΠΡ και Λέστερ «καίγονται» για βαθμούς στη μεταξύ τους αναμέτρηση (17:00), σε ένα ματς που θεωρείται από τα «must win» και για τις δύο.



ΚΠΡ – Λέστερ (preview)

Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι τόσο για την ΚΠΡ, όσο και για τη Λέστερ.

Αμφότερες έχουν βρει μεγάλες δυσκολίες τη φετινή σεζόν μετά την άνοδό τους από την Τσάμπιονσιπ πέρυσι και πλέον κάθε ματς θεωρείται καθοριστικό για τη συνέχεια.

Πόσο μάλλον όταν κοντράρονται δύο ομάδες, με περίπου ίδια δυναμική, που προέρχονται από την ίδια κατηγορία.

Οι Ρέιντζερς μετρούν τρεις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, με μία από αυτές να είναι την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Νιούκαστλ με σκορ 1-0.

Σε ίδια και... χειρότερη κατάσταση βρίσκεται η Λέστερ, που στα πρόσφατα πέντε ματς που έχει δώσει, το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Σάντερλαντ.

Αγωνιστικά νέα:

ΚΠΡ:

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Ρίο Φέρντιναντ, με τον Χάρι Ρέντναπ να ευελπιστεί το ιατρικό τιμ να δώσει το «ok» για τη συμμετοχή του έμπειρου αμυντικού στο ματς με τη Λέστερ.

Επέστρεψε στην ομάδα ο Εντουάρντο Βάργκας, μετά την απουσία του από παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Νιούκαστλ, λόγω της γέννησης της κόρης του.

Λέστερ:

Απών από την αναμέτρηση κόντρα στην ΚΠΡ θα είναι ο Ντιν Χάμοντ λόγω τραυματισμού στη γάμπα, την ώρα που ο Μάθιου Άπσον δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί.

Εκτός από τον συγκεκριμένο παίκτη, ο Νίγκελ Πίρσον έχει μία πλήρη ομάδα.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΚΠΡ: Γκριν – Ίσλα, Φέρντιναντ, Κόκερ, Γιουν – Φερ, Χένρι, Μπάρτον, Βάργκας – Όστιν, Ζαμόρα

Λέστερ: Σμάιχελ – Ντε Λαέ, Βασιλέβσκι, Μόργκαν, Κοντσέσκι – Μαρέ, Καμπιάσο, Τζέιμς, Σουλπ – Βάρντι, Ουγιόα