Γουέστ Μπρομ – Άρσεναλ (preview)

Τα περιθώρια στενεύουν σημαντικά για την Άρσεναλ, η οποία μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη αγωνιστική, δεν μπορεί να παρά να στοχεύει αποκλειστικά και μόνο τη νίκη επί στης Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς» (OTE Sport 1, 14:45).



Γουέστ Μπρομ – Άρσεναλ (preview)

Έχοντας 15 βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Τσέλσι, η Άρσεναλ καταλαβαίνει κανείς πως αργά ή γρήγορα θα πρέπει να «ξυπνήσει» από τον... λήθαργο που έχει πέσει από τις αρχές της σεζόν.

Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «απαλύνθηκε» από τη μεσοβδόμαδη νίκη επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ και την πρόκρισή της στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πρωτάθλημα ωστόσο έχει μείνει πολύ πίσω και παιχνίδια σαν αυτό που έχει κόντρα στην Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς», πρέπει να τα παίρνει, ειδικά από τη στιγμή, που οι «baggies» βρίσκονται σε κακή κατάσταση μετρώντας δύο συνεχόμενες ήττες, ενώ βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από τους «κανονιέρηδες».

Αγωνιστικά νέα:

Γουέστ Μπρομ:

Στη διάθεση του Ίαν Έρβιν για το ματς με την Άρσεναλ θα είναι ο Σαΐντο Μπεραχίνο, παρά το παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, οδηγώντας μεθυσμένος.

Την ίδια ώρα, οι Τζέιμς Μόρισον και Σεμπαστιέν Ποκονιόλι είναι αμφίβολοι, ενώ ο Γιόνας Όλσον έχει τεθεί εκτός λόγω τραυματισμού.

Τιμωρημένος είναι ο Κλαούντιο Γιάκομπ.

Άρσεναλ:

Πλήγμα στην Άρσεναλ, με τον Τζακ Γουίλσιρ να τίθεται εκτός για τρεις μήνες, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον αστράγαλο.

Το απουσιολόγιο του Αρσέν Βενγκέρ συνεχίζει να είναι μεγάλο, με τους Μικέλ Αρτέτα, Γιάγια Σανογκό, Θίο Γουόλκοτ, Μεσούτ Εζίλ, Ματιέ Ντεμπισί, Νταβίντ Οσπίνα και Αμπού Ντιαμπί να μην είναι διαθέσιμοι, όλοι λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ντάνι Γουέλμπεκ. «Μέσα» ο Λοράν Κοσιελνί, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ – Γουίσντομ, Ντόουσον, Λέσκοτ, Γκαμπόα – Ντόρανς, Γκάρντνερ, Μπραντ – Μπεραχίνο, Ανιτσέμπε

Άρσεναλ: Μαρτίνεζ – Τσάμπερς, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς – Φλαμινί, Ράμσεϊ – Σάντσες, Καθόρλα, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν – Ζιρού