Σουόνσι – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Μία νίκη που θα την διατηρήσει στα «ψηλά» του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ θα αναζητήσει η Σουόνσι μέσα στο «σπίτι» της επί της Κρίσταλ Πάλας (17:00), η οποία ωστόσο προέρχεται από την μεγάλη νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ.



Σουόνσι – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Ισχυρό κίνητρο για τη νίκη έχουν αμφότερες Σουόνσι και Κρίσταλ Πάλας.

Από τη μία πλευρά, οι «κύκνοι» βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και σε περίπτωση νίκης τους, θα έχουν πολλές ελπίδες να αναρριχηθούν ακόμα περισσότερο, επιβεβαιώνοντας τη φόρμα στην οποία βρίσκονται.

Η ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι ευελπιστούν να είναι μία κακή παρένθεση, με τον κόσμο στο «Λίμπερτι» να «διψά» για διάκριση.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Κρίσταλ Πάλας ύστερα από τρεις ήττες στα τελευταία της τέσσερα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, κατάφερε να... σκορπίσει τη Λίβερπουλ με 3-1, παίρνοντας μία νίκη που εκτός από ουσιαστική για την ανάκαμψή της, είναι και ψυχολογική.

Οι «αετοί» λοιπόν ταξίδεψαν στην Ουαλία με σκοπό να πάρουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Αγωνιστικά νέα:

Σουόνσι:

Μοναδική απουσία για τη Σουόνσι ενόψει της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας αυτή του Φεντερίκο Φερνάντες, ο οποίος συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα.

Αντιθέτως, ο Γουέιν Ράουτλετζ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό στον προσαγωγό και τέθηκε στα πλάνα του Γκάρι Μονκ

Κρίσταλ Πάλας:

Αμυντικά προβλήματα έχει η Κρίσταλ Πάλας, με του Ντάμιεν Ντελανέι και Άντριαν Μαριάπα, να έχουν ενοχλήσεις σε γάμπα και γόνατο αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός.

Επιστρέφουν όπως όλα δείχνουν οι Γουιλφρίντ Ζαχά, Τζέιμς ΜακΆρθουρ και Φρέιζερ Κάμπελ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι – Ράνχελ, Μπάρτλεϊ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κι, Σέλβι – Μοντέρο, Σίγκουρντσον, Ντάιερ – Μπονί

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι – Κέλι, Χάνγκελαντ, Νταν, Γουόρντ – Πάντσεον, Λέντλεϊ, Γιέντινακ, Μπολάσι – Σαμάκ, Γκέιλ