Έβερτον – Χαλ (preview)

Τόσο η Έβερτον, όσο και η Χαλ αναζητούν το τρίποντο της νίκης που θα τους δώσει την απαραίτητη ώθηση για τη συνέχεια, καθώς αμφότερες έχουν μείνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.



Έβερτον – Χαλ (preview)

Την κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Χαλ, θέλει να εκμεταλλευτεί η Έβερτον.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει μείνει πίσω, καθώς βρίσκεται στην 11η θέση, με 17 βαθμούς, την ώρα που τέσσερις ομάδες βρίσκονται από πάνω της, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους.

Η ήττα από την Τότεναμ με 2-1 την περασμένη αγωνιστική ευελπιστούν να ήταν μία κακή παρένθεση, καθώς τα «ζαχαρωτά» δεν έχουν περιθώρια για περαιτέρω απώλειες.

Στον αντίποδα, η Χαλ μετράει τέσσερις σερί ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, κάτι που αποδεικνύει την τραγική της κατάσταση.

Οι «τίγρεις» αναζητούν τη νίκη από τις 4/10, σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, συμπληρώνοντας ουσιαστικά δύο ολόκληρους μήνες δίχως να έχουν γευτεί το τρίποντο.

Όντας στην 18η θέση της βαθμολογίας, ακόμα και ο βαθμός κόντρα στην Έβερτον, είναι υπερπολύτιμος.

Αγωνιστικά νέα:

Έβερτον:

Αμφίβολοι για την αναμέτρηση κόντρα στη Χαλ κρίνονται οι Τζέιμς ΜακΚάρθι και Στίβεν Νέισμιθ, οι οποίοι αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού στον προσαγωγό.

Γκίμπσον, Αλκαράθ, Οβιέδο και Στόουνς, παραμένουν τραυματίες.

Χαλ:

Στη διάθεση του Στιβ Μπρους για τη δύσκολη δοκιμασία κόντρα στην Έβερτον, θα βρίσκεται ο Τομ Χάντλστοουν, μετά την απουσία του από το ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τιμωρημένος είναι ο Γκαστόν Ραμίρεζ, την ώρα που ο Αμπέλ Ερνάντες έχει ταξιδέψει στην Ουρουγουάη, με άδεια από τις «τίγρεις».

Πιθανές ενδεκάδες:

Έβερτον: Χάουαρντ – Κόουλμαν, Ντιστάν, Γιαγκέλκα, Μπέινς – Μπέσιτς, Μπάρι – ΜακΓκίντι, Μπάρκλεϊ, Μιραλάς – Λουκάκου

Χαλ: ΜακΓκρέγκορ – Τσέστερ, Ντόουσον, Ντέιβις, Ελμοχαμαντί, Ρόμπερτσον – Ντιαμέ, Χάντλστοουν, Μπράντι – Γέλαβιτς, Αλουκό