Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Την ώρα που η Τσέλσι θα αγωνίζεται κόντρα στην Τότεναμ, η Μάντσεστερ Σίτι θα βρίσκεται στο «Στάδιο του Φωτός» για την αναμέτρηση κόντρα στη Σάντερλαντ (21:45), θέλοντας να περάσει... αλώβητη και με το τρίποντο της νίκης.



Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Σε στραβοπάτημα της Τσέλσι που αγωνίζεται την ίδια ώρα κόντρα στην δυνατή Τότεναμ, ευελπιστεί η Μάντσεστερ Σίτι, που με τη σειρά της ωστόσο, θα πρέπει να κάνει το καθήκον της με τη Σάντερλαντ.

Οι «πολίτες» απέχουν έξι βαθμούς από την πρωτοπόρο ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν έδαφος, φεύγοντας με κάτι λιγότερο από τη νίκη από το «Στάδιο του Φωτός».

Η Σάντερλαντ μετράει τρεις σερί ισοπαλίες, δύο εξ αυτών κόντρα στις Έβερτον και Τσέλσι, δείχνοντας πως είναι «πολύ σκληρή για να πεθάνει». Η πορεία της άλλωστε δεν είναι κακή, αφού βρίσκεται στην 14η θέση με 13 βαθμούς, έχοντας περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, μετρώντας ωστόσο τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο,

Αγωνιστικά νέα:

Σάντερλαντ:

Αμυντικά αποδεκατισμένη είναι η Σάντερλαντ, η οποία για το ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μπίλι Τζόουνς και Πάτρικ Φαν Άανχολτ.

Στο αρχικό σχήμα των «μαυρόγατων» είναι πιθανό να βρεθεί ο Σεμπάστιαν Κόατες.

Στις γνωστές απουσίες, αυτή του Εμανουέλε Τζακερίνι.

Μάντσεστερ Σίτι:

Αμυντικά προβλήματα και για τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο αρχηγός των «πολιτών», Βινσέντ Κομπανί, έχει τεθεί εκτός με πρόβλημα στον δικέφαλο, την ώρα που ο Ελιακίμ Μανγκαλά εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής που του έχει επιβληθεί.

Αυτό σημαίνει πως στο κέντρο της άμυνας θα βρεθεί είτε ο Μπακαρί Σανιά ως έσχατη λύση, είτε ο Ντεντρικ Μπογιάτα.

Στα «πιτς» παραμένουν οι Νταβίντ Σίλβα, Έντιν Τζέκο και Αλεξάνταρ Κολάροφ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σάντερλαντ: Παντίλιμον – Βεργίνι, Ο'Σέι, Μπράουν, Ρεβεγιέρ – Κάτερμολ, Ρόντγουελ – Τζόνσον, Λάρσον, Γουίκαμ – Φλέτσερ

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Μπογιάτα, Κλισί – Τουρέ, Φερναντίνιο, Λάμπαρντ – Νασρί, Νάβας, Αγουέρο