Νιούκαστλ – Τσέλσι (preview)

Ώρα να το... κάνει κι αυτό ο Μουρίνιο! Μη έχοντας κερδίσει ποτέ τη Νιούκαστλ στο «St. James' Park», η Τσέλσι του «special one» ετοιμάζεται να επεκτείνει το αήττητο σερί της στο φετινό πρωτάθλημα, στο ματς με τη Νιούκαστλ για τη 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ (14:45, OTE Sport1). Δύο ματς δίχως νίκη για τις «καρακάξες».



Νιούκαστλ – Τσέλσι (preview)

Οι «μπλε» του Λονδίνου, μετά την ισοπαλία (0-0) με τη Σάντερλάντ στο «Στάδιο του Φωτός», ανέκαμψαν με το 3-0 επί της Τότεναμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και με το +6 από τη δεύτερη, Μάντσεστερ Σίτι, συνεχίζουν να αισθάνονται άνετοι στην κορυφή.

Η Νιούκαστλ, βέβαια, θα προσπαθήσει να το κάνει όπως και η συμπολίτισσά της, πριν από μια εβδομάδα, έχοντας με το μέρος της και την παράδοση απέναντι στον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος κόουτς δεν έχει νικήσει ποτέ στο «St. James' Park» μετρώντας δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Οι «καρακάξες», μετά τις έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ηττήθηκαν 1-0 από τη Γουέστ Χαμ και ακολούθησε ισοπαλία (1-1) με τη Μπέρνλι.

Στα αγωνιστικά, οι Σισοκό και Κόλμπακ επιστρέφουν για τους γηπεδούχους έχοντας εκτίσει τις ποινές τους, δεν ρισκάρει ο Πάρντιου με Κολοτσίνι, αμφίβολοι οι Γουίλιαμσον, Γιάνμαατ και Σάμι Αμεόμπι.

Διαθέσιμος ξανά για την Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον Γκάρι Κέιχιλ μετά τη διάσειση που υπέστη απέναντι στην Τότεναμ. Τιμωρημένος ο Μάτιτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νιούκαστλ: Έλιοτ – Γιανμάατ, Τέιλορ, Ντουμέτ, Αϊνταρά – Κόλμπακ, Τιοτέ – Γκουφράν, Σισοκό, Πέρες – Σισέ

Τσέλσι: Κουρτουά – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα – Μίκελ, Φάμπρεγας – Αζάρ, Όσκαρ, Γουίλιαν – Κόστα