Χαλ – Γουέστ Μπρομ (preview)

Ακροβατώντας... ανάμεσα στις σωτήριες θέσεις και αυτές της ζώνης του υποβιβασμού, Χαλ και Νιούκαστλ αναμετρούνται στο «KC Stadium» στη 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Χαλ – Γουέστ Μπρομ (preview)

Οι «τίγρεις» μετρούν μόλις μια νίκη στα τελευταία 13 ματς, με τους «baggies» να είναι σε λίγο... καλύτερη (αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι) κατάσταση, με το ένα «τρίποντο» σε οχτώ παιχνίδια.

Η ομάδα του Στιβ Μπρους, κατάφερε τουλάχιστον να βάλει στοπ σε ένα πολύ αρνητικό σερί με την ισοπαλία (1-1) με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», ενώ, το σύνολο του Άλαν Έρβιν, αν και προηγήθηκε απέναντι στη Γουέστ Χαμ, υπέστη ακόμα μια ήττα τη φετινή σεζόν, με τον κόουτς του συλλόγου να αισθάνεται την πίεση, κυρίως από τους οπαδούς που σιγά – σιγά τάσσονται κατά του...

Οι σημερινοί γηπεδούχοι βρίσκονται πάνω απ' τη ζώνη του υποβιβασμού λόγω της υπεροχής τους στη διαφορά τερμάτων συγκριτικά με τη Μπέρνλι, ουσιαστικά έχοντας αφήσει στις τελευταίες τρεις θέσεις τις ομάδες που ανέβηκαν στην Πρέμιερ μόλις το φετινό καλοκαίρι.

Ο Στιβ Μπρους, που έχει τονίσει ότι φέτος έχει καλύτερο ρόστερ από πέρυσι, άσχετα από το γεγονός πως μέχρι στιγμής οι παίκτες του δείχνουν να μην προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις, θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Αμπέλ Ερνάντεζ που έλειψε από τα προηγούμενα δύο ματς, όμως ο Γκαστόν Ραμίρεζ εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. Εκτός ο Μοχάμεντ Ντιαμέ με πρόβλημα στο γόνατο.

Οι «baggies», θα παραταχθούν χωρίς τον αρχηγό τους, Κρις Μπραντ, επιστρέφουν οι Μόρισον και Ποκονιόλι, εκτός οι Όλσον (τραυματίας) και Γιάκομπ (τιμωρημένος).

Πιθανές ενδεκάδες:

Χαλ: Χάρπερ – Τσέστερ, Ντόουσον, Ντέιβις – Ελμοχαμαντί, Λίβερμορ, Χάντλστοουν, Κουίν, Ρόμπερτσον – Αλουκό, Γέλαβιτς

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ – Γουίσντομ, Ντόσον, Λέσκοτ, Μπερντ – Ντόρανς, Μόρισον, Γκάρντνερ, Σεσενιό – Μπεραχίνο, Ανιτσέμπε