Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο να ψάχνει ακόμα τη... φόρμουλα με την οποία η ομάδα του θα αποκτήσει σταθερότητα και συνέπεια στα αποτελέσματα, η Τότεναμ φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για τη 15η «στροφή» της Πρέμιερ Λιγκ. Δεν χαλαρώνουν οι «αετοί» που ακόμα βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.



Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Τα «σπιρούνια» επικράτησαν της Έβερτον με σκορ 2-1 πριν από μια εβδομάδα, όμως, στην εμβόλιμη αγωνιστική ηττήθηκαν 3-0 από τη μετριότατη Τσέλσι, αν και είχαν καταφέρει να την αιφνιδιάσουν με τον Χάρι Κέιν. Ο νεαρός επιθετικός επιδεικνύει ωριμότητα, έχοντας κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προπονητή του και ξεχωρίζει... σαν τη μύγα μες στο γάλα μαζί με τον Έρικσεν σε αυτή την Τότεναμ.

Στην αντίπερα όχθη, η Κρίσταλ Πάλας σκαρφάλωσε στο +1 από τις θέσεις που οδηγούν στην Τσάμπιονσιπ στο φινάλε της ποδοσφαιρικής χρονιάς, όμως δεν μπορεί... ν' αγιάσει. Πριν από τρεις αγωνιστικές πήρε νίκη (3-1) και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο επί της Λίβερπουλ, όμως ακολούθησαν ισοπαλία (1-1) με τη Σουόνσι και ήττα (1-0) από την Άστον Βίλα. Ο Νιλ Γουόρνοκ και οι παίκτες του έχουν τη δύναμη που χρειάζεται για να αντιδράσουν στα δύσκολα και να φανερώσουν ένστικτο... επιβίωσης, όμως πρέπει να το βγάλουν στο γήπεδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν αποκλείονται αλλαγές στα πρόσωπα που θα βρεθούν στο χορτάρι για την Τότεναμ από την πρώτη σέντρα, με τον Κάιλ Νόουτον να διεκδικεί φανέλα βασικού. Στη λίστα με τους απόντες θα μπει ο Τζο Λέντλεϊ για τους φιλοξενούμενους, μαζί με τους Μαριάπα και Ντελάνεϊ. Έτοιμος ο Γκέιλ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τότεναμ: Γιορίς – Κίρικες, Φάτσιο, Βερτόνγκεν, Ντέιβις – Μπενταλέμπ, Μέισον – Λαμέλα, Κέιν, Έρικσεν – Σολδάδο

 

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι – Κέλι, Νταν, Χάνγκελαντ, Γουάρντ – Μπολάσι, Γιέντινακ, Λέντλεϊ, Ζαχά – Σαμάκ, Κάμπελ