ΚΠΡ – Μπέρνλι (preview)

Μετά την άνοδό τους στην Πρέμιερ Λιγκ, ΚΠΡ και Μπέρνλι δεν έχουν πείσει για τις δυνατότητές τους. Το μεταξύ τους παιχνίδι στο «Loftus Road» δίνει το δικαίωμα και στις δύο να δώσουν απαντήσεις, «ξεκολλώντας» παράλληλα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.



ΚΠΡ – Μπέρνλι (preview)

Αν θέλουν να έχουν ελπίδες για την παραμονή τους στην Πρέμιερ Λιγκ, κάτι παιχνίδια σαν και αυτό, θέλοντας και μη, πρέπει να τα πάρουν.

ΚΠΡ και Μπέρνλι δεν έχουν παρουσιάσει και το καλύτερο πρόσωπο μετά την άνοδό τους από την Τσάμπιονσιπ και μοιραία βρίσκονται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Οι Ρέιντζερς προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Σουόνσι, την ώρα που έχουν φύγει τρεις φορές δίχως βαθμό, από τα τελευταία πέντε παιχνίδια. Μοναδική νίκη, αυτή κόντρα στη Λέστερ με 3-2, την ώρα που έχει και την ισοπαλία-έκπληξη με τη Μάντσεστερ Σίτι (2-2).

Σε καλύτερη κατάσταση, όχι όμως βαθμολογική θέση, βρίσκεται η Λέστερ. Οι «αλεπούδες» έχουν μόλις έναν βαθμό περισσότερο από τους Ρέιντζερς, ωστόσο στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει παραμείνει αήττητη.

Η ομάδα του Σιν Ντάικ έχει δημιουργήσει μία καλή παράδοση κόντρα στην ΚΠΡ στο «Λόφτους Ρόουντ», καθώς στα πέντε τελευταία της ταξίδια στο Λονδίνο, έχει φύγει με βαθμό ή βαθμούς από τα τέσσερα.

Αγωνιστικά νέα:

ΚΠΡ:

Στο βασικό σχήμα της ΚΠΡ για την αναμέτρηση με τη Μπέρνλι αναμένεται να βρεθεί ο Μπόμπι Ζαμορα, με τον Νίκο Κράνιτσαρ να μένει στον πάγκο.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Μαουρίτσιο Ίσλα, παίρνοντας τη θέση του Νεντούμ Ονουόχα. Σάντρο, Φαουρλίν και Τααράμπτ παραμένουν στα «πιτς» για τους Ρέιντζερς.

Μπέρνλι:

Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει την αγωνιστική ετοιμότητα του Μίκαελ Νταφ ο Σιν Ντάικ, με τον Μάικλ Κιν να έχει περισσότερες πιθανότητες να βρίσκεται στους πρώτους «11».

Γνωστές απουσίες αυτές τον Ματ Τέιλορ και Σαμ Βόουκς, με την επιστροφή του δεύτερου να εκτιμάται νωρίτερα από τους οχτώ μήνες που προβλεπόταν λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί στο πόδι.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΚΠΡ: Γκριν – Ίσλα, Νταν, Κόκερ, Γιουν – Βάργκας, Χένρι, Μπάρτον, Φερ – Ζαμόρα, Όστιν

Μπέρνλι: Χίτον – Τριπιέρ, Κιν, Σέικελ, Γουόρντ – Άρφιλντ, Τζόουνς, Μάρνεϊ, Μπόιντ – Μπαρνς, Ίνγκς