Λίβερπουλ – Σάντερλαντ (preview)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της μέσα σε μία εβδομάδα θα ψάξει η Λίβερπουλ κόντρα στη Σάντερλαντ στο «Άνφιλντ» (17:00), ώστε να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις τρέχουσες υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ, πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τη Βασιλεία για το Τσάμπιονς Λιγκ.



Λίβερπουλ – Σάντερλαντ (preview)

Μία νίκη επί της Σάντερλαντ στο «Άνφιλντ», έχοντας συμπληρώσει τρεις σερί νίκες την τελευταία εβδομάδα, θα έδινε άλλη ώθηση στη Λίβερπουλ ενόψει του ματς με τη Βασιλεία.

Οι «κόκκινοι» παίζουν με τους Ελβετούς την πρόκρισή τους στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι προηγείται αυτό με τις «μαυρόγατες» που θεωρείται εξίσου σημαντικό.

Μετά λοιπόν τα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Στόουκ (1-0) και Λέστερ (3-1), η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς θέλει ακόμα ένα τρίποντο, που θα την φέρει πιο κοντά στην προνομιούχο τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «μαυρόγατες» έχουν μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ προέρχονται από τη βαριά, όπως αποδείχτηκε, ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι με 4-1.

Αγωνιστικά νέα:

Λίβερπουλ:

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Μπρένταν Ρότζερς για την αναμέτρηση κόντρα στην Σάντερλαντ.

Γκλεν Τζόνσον, Λούκας Λέιβα, Ραχίμ Στέρλινγκ και Ρίκι Λάμπερτ εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν ως αλλαγή, με τους Μορένο, Τσαν και Μπορίνι να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Στον πάγκο μπορεί να βρεθεί και ο Στίβεν Τζέραρντ.

Απόντες θα είναι το επιθετικό δίδυμο των Στάριτζ-Μπαλοτέλι, ενώ εκτός παραμένουν και οι Σακό, Σούσο και Φλάναγκαν.

Σάντερλαντ:

Από τις εξέδρες θα παρακολουθήσει το παιχνίδι ο Σεμπάστιαν Κόατες, ο οποίος δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην ομάδα που ανήκει. Ο Γουές Μπράουν λοιπόν, αναμένεται να είναι αυτός που θα καλύψει το κενό στην άμυνα.

Πιθανό να βρεθεί στο βασικό σχήμα ο Ρίκι Άλβαρεζ, την ώρα που οι Άνταμ Τζόνσον και Εμανουέλε Τζακερίνι, συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ: Μινιολέ – Μανκίγιο, Σκρτέλ, Τουρέ, Μορένο – Άλεν, Τσαν, Χέντερσον – Κουτίνιο – Λαλάνα, Μπορίνι

Σάντερλαντ: Παντίλιμον – Βεργίνι, Ο'Σέι, Μπράουν, Ρεβεγιέρ – Κάτερμολ, Ρόντγουελ, Λάρσον – Γουίκαμ, Άλβαρεζ , Φλέτσερ