Τσέλσι – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (preview)

Μονόπλευρο ενδιαφέρον υπάρχει στην αναμέτρηση της Τσέλσι κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς την ώρα που οι «μπλε έχουν εξασφαλίσει, τόσο την πρόκριση, όσο και την πρωτιά στον όμιλο, οι Πορτογάλοι «καίγονται» για ένα θετικό αποτέλεσμα.



Τσέλσι – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (preview)

Έχοντας παίξει έξι παιχνίδια σε μόλις 18(!) μέρες και με την πρόκριση, όσο και την πρωτιά στον όμιλο εξασφαλισμένη, η Τσέλσι αναμένεται να κατέβει με μία σχετική χαλαρότητα, πάντα ωστόσο σοβαρή, για την αναμέτρηση κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι Πορτογάλοι είναι ωστόσο αυτοί που «καίγονται» για τον θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Λονδρέζους στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Μετρώντας ήδη τέσσερα παιχνίδια αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις, οι «δράκοι» μπορούν να βρεθούν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη φορά, εάν αποφύγουν την ήττα στο Λονδίνο.

Παράλληλα, η πρόκριση στους «16» για την Σπόρτινγκ μπορεί να έρθει και στην περίπτωση που η Σάλκε δεν καταφέρει να κερδίσει την Μάριμπορ εκτός έδρας.

Αγωνιστικά νέα:

Τσέλσι:

Η δεδομένη πρόκριση και πρωτιά στον όμιλό της, δίνει το δικαίωμα στον Ζοσέ Μουρίνιο να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της Τσέλσι ενόψει της αναμέτρησης με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι Τέρι, Αζάρ και Γουίλιαν αναμένεται να μείνουν στον πάγκο, την ώρα που ο 18χρονος μέσος, Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «μπλε».

Παράλληλα, στη θέση κάτω από τα δοκάρια είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Πετρ Τσεχ, παίρνοντας τη θέση του... αναντικατάστατου υπό άλλες προϋποθέσεις, Τιμπό Κουρτουά.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας:

Ελάχιστες οι απουσίες για τους Πορτογάλους, οι οποίοι ωστόσο θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Σέντεριτς και Νάνι.

Ο πρώτος είναι τιμωρημένος, την ώρα που ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αγωνίζεται ως δανεικός στους «δράκους», ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον προσαγωγό.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι: Τσεχ – Φελίπε Λουίζ, Κέιχιλ, Ζουμά, Αθπιλικουέτα – Λόφτους-Τσικ, Μάτιτς – Όσκαρ, Σούρλε, Ραμίρες – Κόστα

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Πατρίσιο – Τζέφερσον, Ολιβέιρα, Μαουρίσιο, Εσγκαίο – Καρβάλιο, Σίλβα, Μάριο – Καρίλο, Μανέ – Σλιμανί