Μπεσίκτας – Τότεναμ (preview)

Η πρόκριση είναι εξασφαλισμένη, η πρωτιά ωστόσο, όχι και η Τότεναμ, αν θέλει να μπει στην κλήρωση της Δευτέρας, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο, θα πρέπει να φύγει με τον βαθμό ή τους βαθμούς από την «καυτή» έδρα της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη.



Μπεσίκτας – Τότεναμ (preview)

Μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να θεωρηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπεσίκτας και την Τότεναμ.

Μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει από την περασμένη αγωνιστική την πρόκρισή τους στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο μεταξύ των δύο κρίνεται μέχρι τέλους η πρωτιά στον όμιλο, η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην κλήρωση της Δευτέρας για τα πλέι-οφ.

Οι Τούρκοι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε τους παιχνίδια σε όλες της διοργανώσεις, την ώρα που τα «σπιρούνια» προέρχονται από το «στραβοπάτημα» (0-0) με την Κρίσταλ Πάλας.

Αγωνιστικά νέα:

Τότεναμ:

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ο οποίος πήρε την άδεια από τον σύλλογο να ταξιδέψει στο Τόγκο για «προσωπικούς λόγους».

Μετά από εννέα μήνες, ο Κάιλ Γουόκερ αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την Τότεναμ, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί τον περασμένο Μάρτιο.

Μπεσίκτας:

Απών από την κρίσιμη αναμέτρηση της Μπεσίκτας κόντρα στην Τότεναμ θα είναι ο πρώην άσος της Τσέλσι, Ντεμπά Μπα, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση στο δάχτυλο του ποδιού του.

Τιμωρημένος είναι ο Ατίμπα Χάτσινσον, μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, την ώρα που θα απουσιάσει και ο Μουσταφά Πεκτεμέκ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπεσίκτας: Γκονέν – Κουρτουλούς, Φράνκο, Γκουλούμ, Ραμόν – Κάβλακ, Φρέι – Τόρε, Σόσα, Σαχάν – Τοσούν

Τότεναμ: Γιορίς – Ντάιερ, Καμπούλ, Βερτόνγκεν, Ρόουζ – Σταμπουλί, Μπενταλέμπ – Λένον, Έρικσεν, Λαμέλα – Κέιν