Μπέρνλι - Σαουθάμπτον (preview)

Με στόχο να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών, Μπέρνλι και Σαουθάμπτον κοντράρονται στο «Turf Moor», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Τρία ματς χωρίς νίκη μετρούν οι γηπεδούχοι, στα τέσσερα έχει φτάσει το αρνητικό σερί των «Αγίων».



Μπέρνλι - Σαουθάμπτον (preview)

Μετά από τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Άστον Βίλα και Νιούκαστλ εντός έδρας, οι νεοφώτιστοι δεν τα κατάφεραν στο Λονδίνο και την αναμέτρηση με την ΚΠΡ. Το τελικό 2-0 υπέρ των «ρέιντζερς» άφησε την ομάδα του Σον Ντάις στους 12 βαθμούς και την προτελευταία θέση του πίνακα, με την απόσταση από τις θέσεις σωτηρίας να είναι δύο πόντοι και άλλοι τόσοι η διαφορά από την ουραγό Λέστερ.

Οι «Άγιοι» συνεχίζουν να βιώνουν την… σκληρή πραγματικότητα της Πρέμιερ Λιγκ. Η εντυπωσιακή εκκίνηση που έκαναν στη σεζόν ανήκει στο παρελθόν, καθώς η ομάδα του Κούμαν δεν τα κατάφερε κόντρα στους δύο του Μάντσεστερ και την Άρσεναλ (τρεις σερί ήττες), ενώ νωρίτερα είχε μείνει και στην ισοπαλία με την Βίλα. Αποτέλεσμα αυτών να έχει κολλήσει στους 26 βαθμούς και για πρώτη φορά φέτος να βρίσκεται εκτός της πρώτης τετράδας του πίνακα.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν σήμερα χωρίς τους Τέιλορ, Γουόρντ και Βόουκς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νταφ.

Πολλά τα προβλήματα για τον Ρόναλτν Κούμαν, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του λόγω τραυματισμών τους Ροντρίγκεζ, Σνεϊντερλίν, Γουόρντ-Πρόουζ, Γκάλαχερ και Κορκ. Αγώνα δρόμου για να προλάβει δίνει ο Αλντερβέιρελντ.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μπέρνλι: Χίτον, Τρίπιερ, Κιν, Σάκελ, Μι, Μάρνεϊ, Τζόουνς, Μπόιντ, Άρφιλντ, Μπαρνς, Ινγκς

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Κλάιν, Γιοσίντα, Φόντε, Μπέρτραντ, Ντέιβις, Γουανιάμα, Τάντιτς, Μανέ, Λονγκ, Πελέ