Τσέλσι - Χαλ (preview)

Να αφήσει άμεσα πίσω της την πρώτη ήττα της σεζόν και να επιστρέψει στα «τρίποντα» εντός των συνόρων θέλει η πρωτοπόρος Τσέλσι, που για τη 16η «στροφή» της Πρέμιερ Λιγκ, φιλοξενεί την Χαλ που έχει… ξεχάσει τι θα πει νίκη. Εκτός ο Κουρτουά, βασικός για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ο Τσεχ. Τιμωρημένος ο Φάμπρεγας.



Τσέλσι - Χαλ (preview)

Η παράδοση που θέλει τον Ζοσέ Μουρίνιο να φεύγει με κατεβασμένο κεφάλι από το «St James’ Park» συνεχίστηκε την περασμένη αγωνιστική, με τη Νιούκαστλ να γίνεται η πρώτη ομάδα που υποχρέωσε σε ήττα τους Λονδρέζους.

Το τελικό 2-1 άφησε τους «μπλε» στους 36 βαθμούς και η απόσταση πλέον από την 2η θέση και την Μάντσεστερ Σίτι έχει μειωθεί στο «τρίποντο». Μεσοβδόμαδα, αν και αδιάφορη βαθμολογικά, η Τσέλσι επικράτησε της Σπόρτινγκ (3-1) και ολοκλήρωσε αήττητη τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την πλευρά της η Χαλ βρίσκεται σε κακή κατάσταση και τα αποτελέσματα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Οκτώ ματς μακριά από τις νίκες συμπλήρωσαν οι «τίγρεις» μετά και το εντός έδρας 0-0 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ και σήμερα θα ψάξουν το… θαύμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», μήπως και καταφέρουν να ξεφύγουν από την ουραγό τριάδα (18η θέση με 13 πόντους).

Στο ματς με τους Πορτογάλους την Τετάρτη αγωνίστηκε βασικός ο Πετρ Τσεχ, κάτι που θα γίνει και σήμερα, καθώς ένας μυϊκός τραυματισμός έθεσε εκτός αποστολής τον Τιμπό Κουρτουά.  Στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα βρίσκεται λόγω καρτών και ο Σεσκ Φάμπρεγας.

Ο Στιβ Μπρους από την άλλη ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ντιαμέ και Σνόντγκρας. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Γκαστόν Ραμίρεζ που εξέτισε την τιμωρία του.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Ραμίρες, Γουίλιαν, Όσκαρ, Αζάρ, Κόστα

Χαλ: Χάρπερ, Ελμοχαμαντί, Τσέστερ, Ντόουσον, Ροσενιόρ, Λίβερμορ, Χάντλστοουν, Μέιλερ, Κουίν, Αλούκο, Γέλαβιτς