Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Και άντε να τη σταματήσεις... Η ουραγός Λέστερ, υποδέχεται στην έδρα της την... φορτσάτη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία προέρχεται από την μεσοβδόμαδη νίκη επί της Ρόμα, που της έδωσε το εισιτήριο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.



Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Μόνο με... θαύμα θα μπορέσει η Λέστερ να πάρει κάτι από το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «αλεπούδες» έχουν καταφέρει να πάρουν μόλις έναν βαθμό στα τελευταία πέντε τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα, στα οποία έχουν δεχθεί και 10 γκολ, δείχνοντας πως τα αμυντικά προβλήματα συνεχίζονται.

Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Σίτι έχει πάρει φόρα και δεν λέει να σταματήσει. Τέσσερις νίκες και μόλις μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει, έχοντας μειώσει στους τρεις βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Παράλληλα, η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Ρόμα στο «Ολύμπικο», που της έδωσε και την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγωνιστικά νέα:

Λέστερ:

Μόλις τη δεύτερη συμμετοχή του στην Πρέμιερ Λιγκ θα πραγματοποιήσει ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Λέστερ, Μπεν Χάμερ, από τη στιγμή που ο Κάπερ Σμάιχλε θα μείνει εκτός για τον επόμενο μήνα λόγω ενός σπασμένου οστού στο μετατάρσιο.

Την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες ξεπέρασε πλήρως ο Ρίτσι ντε Λαέ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ακυρώθηκε η κόκκινη κάρτα του Πολ Κοντσέσκι που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα και έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής.

Μάντσεστερ Σίτι:

Μετά από τρία παιχνίδια μακριά από τα γήπεδα λόγω τραυματισμού στον δικέφαλο, ο Βινσέντ Κομπανί είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Σίτι κόντρα στη Λέστερ.

Έχοντας επιστρέψει από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με αντίπαλο τη Ρόμα, οι Νταβίντ Σίλβα και Στέβαν Γιόβετιτς, διεκδικούν με αξιώσεις μία θέση στο βασικό σχήμα.

Απών για τον επόμενο μήνα παραμένει ο Κουν Αγουέρο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λέστερ: Χάμερ – Ντε Λαέ, Άπσον, Μόργκαν, Κοντσέσκι – Μαρέ, Τζέιμς, Καμπιάσο, Κινγκ, Σουλπ – Βάρντι

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Μανγκαλά, Ντεμικέλις, Κλισί – Νάβας, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Νασρί – Τουρέ, Τζέκο