Έβερτον – ΚΠΡ (preview)

Τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα για την Έβερτον, η οποία αναζητά την άμεση ανάκαμψη και τη... νίκη επί της ΚΠΡ στο «Γκούντισον Παρκ», όντας μόλις τέσσερις βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.



Έβερτον – ΚΠΡ (preview)

Δικαιολογίες τέλος. Η Έβερτον, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ από την περασμένη αγωνιστική, οδήγησε τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ σε πολλές αλλαγές στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων με την Κράσνονταρ, ξεκουράζοντας όλο τον βασικό της κορμό.

Μετά λοιπόν από εννέα μέρες ξεκούρασης, οι παίκτες των «ζαχαρωτών» καλούνται να μπουν στο «Γκούντισον Παρκ» με το «μαχαίρι στα δόντια», και να πάρουν τη νίκη επί της ΚΠΡ.

Οι Ρέιντζερς προέρχονται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Μπέρνλι, ωστόσο παραμένουν εντός των θέσεων που οδηγούν στην Τσάμπιονσιπ, έχοντας μόλις 14 βαθμούς.

Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ θέλει να εκμεταλλευτεί το κακό πρόσωπο που δείχνει η Έβερτον στα εγχώρια παιχνίδια της, κάτι που δείχνει και τη τελευταία της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, που πρέπει να αναζητήσει κανείς πριν περίπου έναν μήνα, στις 22/11 στο παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Χαμ (2-1).

Αγωνιστικά νέα:

Έβερτον:

Την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από δύο μήνες , ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στον αστράγαλο, είναι πολύ πιθανό να κάνει στο ματς με την ΚΠΡ, ο Τζον Στόουνς.

Τιμωρημένος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ο Γκάρεθ Μπάρι, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθούν οι συμμετοχές των Νέισμιθ, ΜακΚάρθι και Γκίμπσον.

ΚΠΡ:

Χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, Τσάρλι Όστιν, ο οποίος δέχθηκε δύο κίτρινες στο παιχνίδι με την Μπέρνλι και αποβλήθηκε, θα παραταχθεί κόντρα στην Έβερτον η ΚΠΡ.

Παρών αντίθετα θα είναι ο Στίβεν Κόκερ, παρά το χτύπημα που υπέστη μετά την πτώση του σε παμπ του Λονδίνου την περασμένη Κυριακή.

Πιθανές ενδεκάδες:

Έβερτον: Χάουαρντ – Μπέινς, Ντιστάν, Γιαγκέλκα, Χίμπερτ – Κόουλμαν, Όσμαν, Μπέσιτς, Μιραλάς – Ετό, Λουκάκου

ΚΠΡ: Γκριν – Ίσλα, Κόκερ, Νταν, Σουκ-Γιούνγκ – Βάργκας, Μπάρτον, Χένρι, Φερ, Χόιλετ – Ζαμόρα