ΚΠΡ - Γουέστ Μπρομ (preview)

Να εκμεταλλευτεί ακόμη μία φορά την έδρα της θα επιδιώξει η ΚΠΡ στη σημερινή (20/12, 17:00) αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ, προκειμένου να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη!



ΚΠΡ - Γουέστ Μπρομ (preview)

Οι «ρέιντζερς» ευελπιστούν πως μπροστά στο κοινό του «Loftus Road» θα δείξουν ξανά τον καλό τους εαυτό και θα πάρουν τη νίκη, που ανάλογα με τα άλλα αποτελέσματα, θα τους δώσει τη δυνατότητα να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ήττα την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Έβερτον ανήκει στο παρελθόν και όπως άπαντες στις τάξεις της ομάδας θα αναζητήσουν τη νέα αρχή. 

Στην προσπάθεια για την αγωνιστική ανάκαμψη ο Χάρι Ρέντναπ θα έχει στη διάθεσή του τον Τσάρλι Όστιν, που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του. Αντίθετα, εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Τααράμπ, Σάντρο και Φαουρλίν.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική να σπάσουν την. κατάρα των σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και να πάρουν τη νίκη επί της Άστον Βίλα. Το ηθικό στα αποδυτήρια είναι ανεβασμένο και οι παίκτες της Μπρόμιτς είναι «φτιαγμένοι» για ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα. Στα αγωνιστικά, οι Όλσον και Ανιτσέμπε παραμένουν στα. πιτς.

Όσον αφορά την προϊστορία στο «Loftus Road», η Γουέστ Μπρομ έχει το πάνω χέρι με 15 νίκες. Η ΚΠΡ έχει πανηγυρίσει 12 φορές, ενώ τα άλλα 9 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΚΠΡ: Γκριν, Γιουνγκ, Νταν, Κόκερ, Ίσλα, Φίλιπς, Μπάρτον, Φερ, Μουτς, Όστιν, Βάργκας

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Γουίσντομ, Λέσκοτ, ΜακΌλεϊ, Ποκονιόλι, Γκάρντνερ, Ντόρανς, Μόρισον, Βαρέλα, Σεσενιό, Ιντέγε