Γουέστ Χαμ – Λέστερ (preview)

Όλες τις συνθήκες που απαιτούνται για να συνεχίσει το αήττητο σερί της και να παραμείνει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας έχει η Γουέστ Χαμ, η οποία αντιμετωπίζει στην έδρα της την Λέστερ (17:00), που αδυνατεί να «σηκώσει κεφάλι».



Γουέστ Χαμ – Λέστερ (preview)

Μία νίκη που θα την κρατήσει στα «ψηλά», παραμένοντας έτσι στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, θέλει η Γουέστ Χαμ κόντρα στη Λέστερ, στο «Άπτον Παρκ».

Η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς διατηρεί ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα, με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες να διακόπτονται την περασμένη αγωνιστική από την ισοπαλία κόντρα στη Σάντερλαντ εκτός έδρας.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Λέστερ δείχνει «κοιμισμένη» χάνοντας στα περισσότερα παιχνίδια με κάτω τα χέρια.

Μόλις μία ισοπαλία μετράει στα τελευταία πέντε της παιχνίδια στης Πρέμιερ Λιγκ, με τον Νίγκελ Πίρσον να βρίσκεται σε μεγάλη πίεση, καθώς η πόρτα της εξόδου φαίνεται να πλησιάζει όλο και περισσότερο για εκείνον.

Οι «αλεπούδες» θα προσπαθήσουν να χαλάσουν το «πάρτι» της Γουέστ Χαμ, όσο και αν δύσκολο είναι αυτό, έχοντας ωστόσο ελπίδες αν πραγματοποιήσουν εμφάνιση ανάλογη με αυτή της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Αγωνιστικά νέα:

Γουέστ Χαμ:

Απών από την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στη Λέστερ θα είναι ο Μαρκ Νομπλ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο και έμεινε εκτός.

Κατά τ' άλλα, ο Σαμ Άλαρνταϊς δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρεις κόντρα στις «αλεπούδες».

Λέστερ:

Επιστροφές για τη Λέστερ με του Ντέιβιντ Νάγκεντ και Ρίτσι ντε Λαέ να ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν να βρίσκονται στη διάθεση του Νίγκελ Πίρσον.

Αντιθέτως, οι Κάσπερ Σμάιχελ και Μάθιου Άπσον παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Χαμ: Άντριαν, Τζένκινσον, Τόμκινς, Ριντ, Κρέσγουελ, Σονγκ, Κουγιατέ, Νόλαν, Ντάουνινγκ, Σακό, Κάρολ

Λέστερ: Χάμερ, Σίμπσον, Βασιλέβσκι, Μόργκαν, Κοντσέσκι, Καμπιάσο, Κινγκ, Ντρινκγουότερ, Μαρέ, Σουλπ, Ουγιόα