Σουόνσι – Γουέστ Χαμ (preview)

Την ευκαιρία να ανέβει ακόμα περισσότερο και να φτάσει τη Γουέστ Χαμ στον βαθμολογικό πίνακα θα έχει η Σουόνσι, αν καταφέρει να πάρει μέσα στο «Λίμπερτι» τη νίκη επί των σκληροτράχηλων «σφυριών».



Σουόνσι – Γουέστ Χαμ (preview)

Το μομέντουμ στο οποίο βρίσκεται, θέλει να εκμεταλλευτεί κόντρα στη Γουέστ Χαμ η Σουόνσι, η οποία προέρχεται από το εμφατικό 6-2 επί της Τρανμίρ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Στο πρωτάθλημα, οι «κύκνοι» κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική να πάρουν την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην ΚΠΡ, και πλέον αναζητούν την πρώτη τους νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τις 26/12 και το ματς κόντρα στην Άστον Βίλα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Γουέστ Χαμ μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις, αυτή, κόντρα στη Λέστερ στις 20/12, με σκορ 2-0.Έκτοτε έχει δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, με τελευταίο αποτέλεσμα το 1-1 κόντρα στην Έβερτον για το Κύπελλο Αγγλίας.

Η αγωνιστική ανάκαμψη θεωρείται άκρως απαραίτητη για τα «σφυριά» αν θέλουν να παραμείνουν κοντά στην πρώτη εξάδα αρχικά και μετά στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος.

Στο πλευρό της ομάδας του Σαμ Άλαρνταϊς είναι η παράδοση, καθώς η Γουέστ Χαμ είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει κόντρα στην Σουόνσι.

Αγωνιστικά νέα:

Σουόνσι:

Χωρίς τον πρώτη της σκόρερ, Γουιλφρίντ Μπονί και τον Κι Σουνγκ-Γιουνγκ θα παραταχθεί κόντρα στην Γουέστ Χαμ η Σουόνσι, καθώς αμφότεροι οι παίκτες βρίσκονται σε υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Τιμωρημένος για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο Τζότζο Σέλβι, την ώρα που ο Τζέφερσον Μοντέρο είναι εκτός λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό. Αντιθέτως, οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ματ Γκρίμς είναι διαθέσιμοι.

Γουέστ Χαμ:

Απών από την αναμέτρηση κόντρα στη Σουόνσι θα είναι ο Ντιαφρά Σακό, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πλάτη.

Ο Σεϊκού Κουγιατέ βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Σενεγάλης για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και θα απουσιάσει, σε αντίθεση με την Άλεξ Σονγκ, ο οποίος αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα και βρίσκεται στα πλάνα του Σαμ Άλαρνταϊς

Πιθανές ενδεκάδες:

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι – Ράνχελ, Φερνάντες, Γουίλιαμς, Τέιλορ – Κάρολ, Μπράιτον – Ντάιερ, Σίγκουρντσον, Ράουτλετζ – Γκομίς

Γουέστ Χαμ: Αντριάν – Τζένκινσον, Ριντ, Κόλινς, Κρέσγουελ – Σονγκ, Νομπλ, Αμαλφιτανό, Ντάουνινγκ – Βαλέντσια, Κάρολ