Γουέστ Μπρομ – Χαλ (preview)

Μεγάλης κρισιμότητας παιχνίδι θεωρείται αυτό ανάμεσα στη Γουέστ Μπρομ και την Χαλ, με τις δύο ομάδες να έχουν κοινό στόχο την παραμονή, την ώρα που αμφότερες «φλερτάρουν» έντονα με τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.



Γουέστ Μπρομ – Χαλ (preview)

Μπορεί το 7-0 επί της Γκέιτσχεντ για το Κύπελλο Αγγλίας να αναπτέρωσε το ηθικό της Γουέστ Μπρομ, ωστόσο η θέση της στην Πρέμιερ Λιγκ δεν της επιτρέπει να πανηγυρίζει.

Οι «baggies» υποδέχονται στην έδρα τους τη Χαλ, σε ένα παιχνίδι που στο τέλος της σεζόν μπορεί να αποδειχθεί άκρως σημαντικό για τη σωτηρία και των δύο ομάδων.

Με τη γραμμή του υποβιβασμού να βρίσκεται στους 17 βαθμούς, τόσο η Μπρομ με 18, όσο και οι «τίγρεις» με 19, θέλουν επειγόντως τη νίκη, ώστε να ξεφύγουν όσο το δυνατόν περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Στιβ Μπρους θέλει να συνεχίσει στο κλίμα των... νικών μετά το υπέρ της 2-0 κόντρα στην Έβερτον την περασμένη αγωνιστική, αν και μεσολάβησε η ήττα από την Άρσεναλ με το ίδιο σκορ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Αγωνιστικά νέα:

Γουέστ Μπρομ:

Στη διάθεση του Τόνι Πιούλις για το ματς κόντρα στην Χαλ βρίσκεται ο Κρεγκ Γκάρντνερ, ο οποίος ήταν απών στα δύο τελευταία παιχνίδια της Γουέστ Μπρομ, λόγω τραυματισμού.

Στα «πιτς» παραμένει ωστόσο ο Γιόνας Όλσον, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αχίλλειο.

Χαλ:

Υπέρ του Μάικλ Ντόουσον είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Γουέστ Μπρομ, μιας και έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στον δικέφαλο.

Επιστροφή στην δράση για τον Νίκιτσα Γέλαβιτς μετά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, δεν υπολογίζονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι οι Αλουκό, Ντιαμέ, Ραμίρεζ, Ρόμπερτσον και Ροσένιορ, όντας όλοι τους τραυματίες.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ – Γουίσντομ, ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, Ποκονιόλι – Βαρέλα, Γιάκομπ, Μόρισον, Μπραντ – Σεσενιό, Μπεραχίνο

Χαλ: ΜακΓκρέγκορ – Τσέστερ, Ντέιβις, Ντόουσον – Ελμοχαμαντί, Λίβερμορ, Χάντλστοουν, Κουίν, Μπράντι – Γέλαβιτς, Ερνάντες