ΚΠΡ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κλείσουν την κακή παρένθεση της περασμένης αγωνιστικής και να επιστρέψουν στις νίκες, αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη σημερινή (17/1) αναμέτρηση κόντρα στην ΚΠΡ.



ΚΠΡ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Οι ποδοσφαιριστές του Λουίς Φαν Χάαλ, πληγωμένοι από την περασμένη ήττα από τη Σαουθάμπτον, γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες γκέλες, αφού οι άλλοι διεκδικητές των Τσάμπιονς Λιγκ μείωσαν την απόσταση. Κόντρα στην ανίσχυρη φέτος ΚΠΡ, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα επιχειρήσουν να επιστρέψουν στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων, ευελπιστώντας σε απώλεια βαθμών των Άρσεναλ και Τότεναμ για να εδραιωθούν μόνοι στην 4η θέση.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στο σημερινό ματς τον τραυματία Γιανγκ, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Από τη μεριά τους, οι γηπεδούχοι έχουν φτάσει στο σημείο να μην μπορούν. να επιλέξουν παιχνίδια. Πρέπει να τα «χτυπούν» όλα, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Τα περιθώρια άλλωστε δεν είναι πολλά. Μετρούν τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ παραμένουν στην επικίνδυνη 19η θέση.

Φαουρλίν, Ρανιέρι, Γιουν και Τραορέ τέθηκαν νοκ-άουτ, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Κράνιτσαρ και Φέρντιναντ.

Η προϊστορία στο «Loftus Road» είναι υπέρ της Γιουνάιτεντ, η οποία μετρά 9 νίκες, έναντι 5 των γηπεδούχων, ενώ τα άλλα 7 ματς έληξαν ισόπαλα.

Πιθανές συνθέσεις:

ΚΠΡ: Γκριν, Ίσλα, Κόκερ, Νταν, Χιλ, Φερ, Μπάρτον, Χένρι, Βάργκας, Όστιν, Ζαμόρα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Τζόουνς, Έβανς, Σο, Μπλιντ, Κάρικ, Ντι Μαρία, Ρούνεϊ, Φαλκάο, Γουίλσον