Άστον Βίλα – Λίβερπουλ (preview)

Ακόμα τρεις βαθμούς θέλει να βάλει στο «σακούλι» της η Λίβερπουλ, η οποία αντιμετωπίζει στο «Βίλα Παρκ» την Άστον Βίλα, που ακόμα αναζητά το καλό της πρόσωπο, το οποίο έχει χάσει... ολοκληρωτικά το τελευταίο διάστημα.



Άστον Βίλα – Λίβερπουλ (preview)

Σημαντική θεωρείται για τη Λίβερπουλ η εκτός έδρας νίκη επί της Άστον Βίλα, στην προσπάθεια που κάνει να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «χωριάτες» απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα κόντρα στη Λέστερ με 1-0.

Η ομάδα του Πολ Λάμπερτ έχει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα, κάτι που παρατηρείται χαρακτηριστικά και στα τελευταία πέντε της παιχνίδια, στα οποία έχει πετύχει συνολικά μόλις τρία γκολ.

Η Λίβερπουλ λοιπόν θα πρέπει απλά να κάνει το... καθήκον της, ειδικά από τη στιγμή που το τελευταίο διάστημα έχει πάρει τον «αέρα» των εκτός έδρας παιχνιδιών, έχοντας κάνει το «δύο στα δύο» στα τελευταία ματς, κόντρα σε Μπέρνλι (1-0) και Σάντερλαντ (1-0).

Αγωνιστικά νέα:

Άστον Βίλα:

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες παρουσίας του νεοαποκτηθέντα Κάρλες Χιλ στη βασική ενδεκάδα της Άστον Βίλα για το παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ.

Στη διάθεση του Πολ Λάμπερτ είναι και πάλι ο Φάμπιαν Ντελφ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, σε αντίθεση με τον Κιάραν Κλαρκ, ο οποίος θα δει το ματς από τις εξέδρες, καθώς είναι τιμωρημένος.

Παραμένουν στα «πιτς» οι Χερντ, Φλάαρ, Κόζακ και Σεντέρος.

Λίβερπουλ:

Χαρμόσυνα νέα για τον Μπρένταν Ρότζερς, καθώς ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί και θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα για την αναμέτρηση στο «Βίλα Παρκ».

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή τόσο τον Στίβεν Τζέραρντ, όσο και του Άνταμ Λαλάνα, με τον αρχηγό της Λίβερπουλ να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και τον δεύτερο τραυματισμό στον προσαγωγό.

Εκτός παραμένουν Άλεν, Τζόουνς και Φλάναγκαν.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άστον Βίλα: Γκουζάν, Χάτον, Οκορέ, Μπέικερ, Σισοκό, Γουέστγουντ, Κλέβερλι, Ντελφ, Αγκμπονλαχόρ, Μπεντεκέ, Βάιμαν

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τσαν, Σκρτέλ, Σακό, Μανκίγιο, Χέντερσον, Λούκας, Μορένο, Κουτίνιο, Μάρκοβιτς, Στέρλινγκ