Λέστερ – Στόουκ (preview)

Όντας τρία παιχνίδια αήττητη στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ ευελπιστεί σε ακόμα μία νίκη, αυτή τη φορά στην έδρα της κόντρα στην Στόουκ, με στόχο να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.



Λέστερ – Στόουκ (preview)

Σε καλό «mood» βρίσκεται η Λέστερ, κάτι που φυσικά πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο, όσο τα παιχνίδια που έχει στο πρόγραμμά της, είναι στα «κυβικά» της.

Οι «αλεπούδες» παραμένουν αήττητες με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία τους παιχνίδια, έχοντας αφήσει πίσω τις κακές και δίχως ουσία εμφανίσεις του παρελθόντος. Η νίκη για την εκ νέου ανάκαμψη της ομάδας θεωρείται επιβεβλημένη, αν και απέναντί της, μόνο εύκολο αντίπαλο δεν έχει.

Ο λόγος για την Στόουκ, η οποία μόλις την περασμένη αγωνιστική υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από τρία παιχνίδια, χάνοντας με 3-0  στο «Έμιρεϊτς» από την Άρσεναλ.

Οι «πότερς» μπορούν μέχρι στιγμής να νιώθουν ασφαλείς απέχοντας έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα θα έδινε άλλον... αέρα στην ομάδα του Μαρκ Χιουζ.

Αγωνιστικά νέα:

Λέστερ:

Την έκδοση εργασίας του Αντρέι Κράμαριτς περιμένουν με ανυπομονησία στη Λέστερ, ώστε ο Κροάτης να προλάβει να δηλώσει «παρών» στο ματς κόντρα στη Στόουκ.

Μεγάλος ο «πονοκέφαλος» για τον Νίγκελ Πίρσον, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντιν Χάμοντ και Εστεμπάν Καμπιάσο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού σε γάμπα και μηρό αντίστοιχα.

Μετά από δύο παιχνίδια απουσίας λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό, ο Ντάνι Ντρινκγουότερ είναι έτοιμος να αγωνιστεί και υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του.

Στόουκ:

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Έρικ Πίτερς στην αναμέτρηση της Στόουκ κόντρα στη Λέστερ, μιας και νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, σε αντίθεση με τον Στίβεν Ενζόνζι, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του Μαρκ Χιουζ.

Πιθανότητες να βρεθεί στο βασικό σχήμα έχει ο Βίκτορ Μόουζες ο οποίος ξεκουράστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι των «πότερς», κόντρα στην Άρσεναλ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λέστερ: Χάμερ – Σίμπσον, Βασιλέφσκι, Μοργκάν, Κοντσέσκι – Αλμπράιτον, Χάμοντ, Κινγκ, Νόκαερτ – Νάγκεντ, Ογιόα

Στόουκ: Μπέγκοβιτς – Κάμερον, Σόουκρος, Βόλσιντ, Μουνιέσα – Γουίλαν, Ενζόνζι – Γουόλτερς, Μπόγιαν, Αρναούτοβιτς – Κράουτς