Χαλ - Νιούκαστλ (preview)

Να βάλουν ένα τέλος στο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων που έχουν αμφότερες θα προσπαθήσουν η Χαλ και η Νιούκαστλ, οι οποίες κοντράρονται στο «KC Stadium» στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.



Χαλ - Νιούκαστλ (preview)

Οι δύο ομάδες κατάφεραν να πάρουν αρκετές ανάσες το προηγούμενο διάστημα, καθώς δεν είχαν υποχρεώσεις ούτε στο Κύπελλο, αλλά ούτε και στο Λιγκ Καπ.

Η Χαλ προέρχεται από τρία ματς χωρίς νίκη, καθώς μετά το 2-0 επί της Έβερτον την Πρωτοχρονιά, ηττήθηκε 2-0 από την Άρσεναλ στο Κύπελλο, ενώ δεν κατάφερε ούτε καν να σκοράρει και στα παιχνίδια με Γουέστ Μπρομ και Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα (όλα εκτός έδρας). Αποτελέσματα που την έχουν φέρει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στα τέσσερα ματς χωρίς νίκη έχει φτάσει η Νιούκαστλ, η οποία δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει ακόμα «τρίποντο» μέσα στο 2015. Με τον Τζον Κάρβερ να αναλαμβάνει πλέον επίσημα τα ηνία της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι, οι «καρακάξες» θέλουν να φτάσουν στην πρώτη τους επιτυχία με τον διάδοχο του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο τους, αλλιώς θα πρέπει να αρχίσουν να κοιτάνε με προσοχή προς τα χαμηλά… στρώματα της βαθμολογίας.

Στα αγωνιστικά, ο Στιβ Μπρους βλέπει το απουσιολόγιο των γηπεδούχων να αδειάζει σιγά σιγά, αλλά τα προβλήματα στην άμυνα παραμένουν πολλά. Εκτός για την σημερινή αναμέτρηση έμειναν οι τραυματίες Ντιαμέ, Σνόντγκρας, Ροσενιόρ, Μπρους και Τσέστερ. Ο Μπράντι παραμένει αμφίβολος, αν και λογικά θα προλάβει. Στα των επιστροφών, Γέλαβιτς και Ερνάντες προπονήθηκαν τις τελευταίες ημέρες και διεκδικούν θέση στην επίθεση, ενώ διαθέσιμοι είναι πλέον και οι Ρόμπερτσον και Ραμίρεζ.

Αρκετά προβλήματα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας έχει να αντιμετωπίσει ο Τζον Κάρβερ. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ντε Γιονγκ, Ομπερτάν, Άααρονς, Σ.Τέιλορ και Άλνγουικ, ενώ λόγω Κόπα Άφρικα απουσιάζουν οι Σισέ και Τιοτέ. Αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει το ματς με την Χαλ δίνει ο Ντάμετ, με τις πιθανότητες να είναι πάντως υπέρ του.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Χαλ: ΜακΓκρέγκορ, Ελμοχαμαντί, Ντόσον, Ντέιβις, Φιγκερόα, Λίβερμορ, Χάντλστοουν, Μπράντι, Κουίν, Ραμίρεζ, Γέλαβιτς

Νιούκαστλ: Κρουλ, Γιάνμαατ, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Κόλμπακ, Ανίτα, Σισοκό, Καμπελά, Γκουφράν, Αγιόθε