Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ (preview)

Η μία θέλει να πιέσει για την είσοδό της στην τετράδα και η άλλη για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Η Τότεναμ φιλοξενείται από την Γουέστ Μπρομ σε ένα παιχνίδι ακόμη και αδιάφορο για ουδέτερους, αλλά σημαντικό για τις ίδιες και τους αντιπάλους τους.



Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ (preview)

Τα «σπιρούνια» βρίσκονται μακριά σε απόσταση αναπνοής από την μισητή Άρσεναλ και την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν θέλουν να έχουν απώλειες όπως η ήττα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Ο Κρίστιαν Έρικσεν μπορεί να αναδεικνύεται στον... πραγματικό MVP για τους Λονδρέζους σκοράροντας ακατάπαυστα «buzzer beater» -έχοντας βάσει στατιστικών αποδειχθεί πιο χρήσιμος και από τον Γκάρεθ Μπέιλ (!)- αλλά ενδεχομένως να μην είναι εκεί αυτή τη φορά εάν το σύνολο του Μαουρίσιο Ποκετίνο κάνει ανάλογες εμφανίσεις.

Από την άλλη οι «baggies» με τον Τόνι Πιούλις στο τιμόνι μετρούν μία νίκη επί της Χαλ και μια ισοπαλία απέναντι στην ομολογουμένως κακή Έβερτον και ειδικά στην έδρα τους θα προσπαθήσουν να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Την ώρα ειδικά που μια ενδεχόμενη νίκη ίσως τους φέρει πιο πάνω και από τα «ζαχαρωτά», μπορεί να οδηγήσει σε ένα τρίποντο... έκπληξη.

Στο προηγούμενο παιχνίδι τους άλλωστε, στις 21/09/14, είχαν περάσει από το «WHL»με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Τζέιμς Μόρισον.

Αγωνιστικά νέα:

Για την Γουέστ Μπρομ υπάρχουν και... δεν υπάρχουν προβλήματα αφού η απουσία του τερματοφύλακα Μπόας Μάιχιλ δεν επηρεάζει και τα κενά που αφήνουν δια της απουσίας τους οι Γιόνας Όλσον και Γιουσούφ Μουλούμπου, καλύπτονται. Παράλληλα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Κάλουμ ΜακΜάναμαν, είναι διαθέσιμο.

Για τον Αργεντινό προπονητή της Τότεναμ από την άλλη ο Νασέρ Σαντλί επιστρέφει στην ομάδα, έχοντας ξεπεράσει το προσωπικό πρόβλημα που τον είχε θέσει εκτός.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ – Μπερντ, ΜακΌλεϊ, Ντόουσον, Ποκονιόλι – Σεσενιό, Μόρισον, Ντόρανς, Μπραντ – Ανιτσέμπε, Μπεραχίνο

Τότεναμ: Γιορίς – Γουόκερ, Φάσιο, Βερτόνχεν, Ρόουζ – Σταμπουλί, Μέισον, Τάουνσεντ, Λαμέλα, Έρικσεν – Κέιν