Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ (preview)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την ουραγό Λέστερ με στόχο τη νίκη που θα την επαναφέρει (έστω προσωρινά) στην 3η θέση του πίνακα, αλλά και τη… ρεβάνς για την «σκληρή» ήττα που γνώρισε από τους νεοφώτιστους στο ματς του πρώτου γύρου τον περασμένο Σεπτέμβριο.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ (preview)

Οι «κόκκινοι διάβολοι»  προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Κέμπριτζ στο Κύπελλο, ένα αποτέλεσμα που τους έχει οδηγήσει σε επαναληπτικό κόντρα στον σύλλογο της League Two.

Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Φαν Χάαλ επικράτησε την περασμένη αγωνιστική με σκορ 2-0 της ΚΠΡ στο «Λόφτους Ρόουντ», αφήνοντας έτσι πίσω την ήττα από τη Σαουθάμπτον. Μια Σαουθάμπτον που βρίσκεται στο +2 από την 4η Γιουνάιτεντ, αλλά αγωνίζεται αύριο (1/2) κόντρα στη Σουόνσι.

Με ανεβασμένη ψυχολογία ταξίδεψε στο «Ολντ Τράφορντ» η Λέστερ. Το συγκρότημα του Νάιτζελ Πίρσον μπορεί να βρίσκεται ακόμα στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, αλλά το περασμένο Σάββατο κατάφερε να πάρει μια σπουδαία πρόκριση στο Κύπελλο με το 2-1 επί της Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο! Οι «αλεπούδες»… ξέχασαν με αυτόν τον τρόπο την εντός έδρας ήττα-μαχαιριά (0-1) από τη Στόουκ, η οποία έβαλε τέλος στο αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2 νίκες και ισοπαλία στο Άνφιλντ) που «έτρεχαν» στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στο ματς του πρώτου γύρου στις 21/9, η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε 2-0 και 3-1, αλλά η Λέστερ είχε καταφέρει να κάνει μια εντυπωσιακή ανατροπή και να πάρει ένα σπουδαίο «τρίποντο» με το εμφατικό 5-3.

Στα αγωνιστικά των γηπεδούχων, ο Κάρικ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, ενώ  στα… πιτς είναι και ο Γιανγκ. «Τρέχουν» για να προλάβουν το ματς οι Σμόλινγκ και Έβανς. Δύσκολα θα αλλάξει το 3-5-2 ο Φαν Χάαλ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίζουν σήμερα στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Τζέιμς και των Άπσομ και Σμάιχελ που παραμένουν εκτός. Την πρώτη του παρουσία ως βασικός στην Πρέμιερ Λιγκ ενδέχεται να πραγματοποιήσει ο Κράμαριτς.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, ΜακΝάιρ, Μπλάκετ, Βαλέντσια, Σο, Μπλιντ, Ερέρα, Μτι Μαρία, Ρούνεϊ, Φαλκάο

Λέστερ: Χάμερ, Ντε Λάετ, Κοντσέσκι, Μόργκαν, Βασιλέφσκι, Καμπιάσο, Κινγκ, Σλουπ, Βάρντι, Κράμαριτς, Ουγιόα