Σάντερλαντ - Μπέρνλι (preview)

Το παιχνίδι τους είναι ο θάνατός σου, η ζωή μου. Μπορεί τα περισσότερα μάτια να είναι στραμμένα στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι αλλά η ουρά έχει όμως κι αυτή το δικό της ενδιαφέρον. Το «Στάδιο του Φωτός» ανοίγει τις πύλες του για το ματς της Σάντερλαντ με την Μπέρνλι, όπου ο ενδεχόμενος νικητής θα κάνει μια πρώτη «δήλωση» για το ποιος θέλει να μείνει περισσότερο στην κατηγορία.



Σάντερλαντ - Μπέρνλι (preview)

Μιας και οι Χαλ, ΚΠΡ και Λέστερ έχουν δύσκολους αγώνες απέναντι (αντιστοίχως) στη λαβωμένη Νιούκαστλ που θέλει να ανακάμψει, την σκληροτράχλη Στόουκ απόντος βέβαια του Μπόγιαν Κρκιτς ο οποίος δυστυχώς χάνει τη σεζόν και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θέλει να περάσει ένα δικό της-διαφορετικό μήνυμα, στις  «μαυρόγατες» και στους «clarets» δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Αμφότερες μετρούν από μόλις 20 βαθμούς έπειτα από 22 παιχνίδια και με την 12η Έβερτον (πριν από τα παιχνίδια του ΣΚ) να έχει 23, η βαθμολογική ώθηση -σαφώς σε συνδυασμό με την ψυχολογική- δίνουν ένα τεράστιο ενδιαφέρον στην μονομαχία τους.

Το προηγούμενό τους παιχνίδι σχεδόν ένα μήνα μετά την έναρξη της σεζόν, για την ακρίβεια στις 20/9/14, δεν είχε βγάλει νικητή καθώς είχαν μείνει στο «λευκό» 0-0.

Αγωνιστικά νέα:

Για την Σάντερλαντ Άνταμ Τζόνσον και Λίαμ Μπρίντκατ είναι και πάλι διαθέσιμοι καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν και τους έθεσαν εκτός του αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας κόντρα στην Φούλαμ.

No news, good news για την Μπέρνλι που -εκτός των μακροχρόνιων τραυματισμών των Κέβιν Λονγκ και Στίφεν- έβγαλε το διάστημα έως την επανέρναρξη του πρωταθλήματος χωρίς προβλήματα και αναμένεται να παρουσιάσει την ίδια ενδεκάδα των τελευταίων εννέα αγώνων.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σάντερλαντ: Παντίλιμον – Βεργίνι, Μπράουν, Ο’Σέι – Τζόουνς, Φαν Άνχολτ, Λάρσον, Μπρίντκατ, Τζόνσον – Φλέτσερ, Ντεφό

Μπέρνλι: Χίτον – Τρίπιερ, Κιν, Σάκελ, Γουόρντ – Μάρνεϊ, Τζόουνς, Άρφιλντ, Μπόιντ – Ινγκς, Μπαρνς