Στόουκ – ΚΠΡ (preview)

Ό,τι περνάει από το χέρι της για να πάρει την εκτός έδρας νίκη επί της Στόουκ και να ξεφύγει από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμού, θα κάνει η ΚΠΡ, η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα τη νίκη μέσα στο 2015.



Στόουκ – ΚΠΡ (preview)

Τη νίκη μετά από 41 ημέρες θα επιδιώξει κόντρα στην Στόουκ η ΚΠΡ.

Οι Ρέιντζερς βρίσκονται στη 19η θέση με 19 βαθμούς, απέχοντας μόλις δύο από την τελευταία θέση που βρίσκεται η Λέστερ. Η συγκομιδή βαθμών θεωρείται πλέον επιβεβλημένη, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλουν οι ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους να απομακρυνθούν στη βαθμολογία.

Απέναντι στην ομάδα του Χάρι Ρέντναπ θα βρεθεί η Στόουκ. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν μία πολύ καλή και σταθερή πορεία τη φετινή σεζόν, ενώ μετρούν και δύο σερί νίκες στα τελευταία τους παιχνίδια.

Οι «πότερς» προέρχονται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Λέστερ εκτός έδρας και το 4-1 επί της Ρότσντεϊλ για το Κύπελλο Αγγλίας. Υπέρ τους στο παιχνίδι κόντρα στην ΚΠΡ είναι και η παράδοση, καθώς μετά την ήττα στα δύο πρώτα μεταξύ τους παιχνίδια το πρωτάθλημα, παραμένουν αήττητοι στα τρία τελευταία.

Αγωνιστικά νέα:

Στόουκ:

Χωρίς τον Μπόγιαν Κρίκιτς θα πρέπει να «ζήσει» μέχρι το τέλος της σεζόν η Στόουκ, με τον Κροάτη να υπέστη ρήξη χιαστών στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Ρότσντεϊλ.

Στη διάθεσε του Μαρκ Χιούζ βρίσκεται και πάλι ο Μάμε Ντιουφ, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με τη Σενεγάλη στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Γνωστές απουσίες αυτές των Σόουκρος, Πίτερς και Οντεμβίγκι.

ΚΠΡ:

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ο Γιουν Σουκ-Γιουνγκ είναι έτοιμος να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Χάρι Ρέντναπ, μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο.

Υγιής είναι και ο Ρίτσαρντ Νταν, ύστερα από κάποιες ενοχλήσεις που είχε στη βουβωνική χώρα, σε αντίθεση με τον Σάντρο, ο οποίος συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Πιθανές ενδεκάδες:

Στόουκ: Μπέγκοβιτς – Μπάρντσλεϊ, Σόουκρος, Βόλσιντ, Μουνιέσα – Ενζόνζι, Γουίλαν – Μόουζες, Αρναούτοβιτς, Γουόλτερς – Κράουτς

ΚΠΡ: Γκριν – Ίσλα, Κόκερ, Νταν, Χιλ – Βάργκας, Μπάρτον, Χένρι, Φερ, Ζάρατε – Όστιν