Άστον Βίλα – Τσέλσι (preview)

Η πορεία της Τσέλσι προς την κατάκτηση του τίτλου συνεχίζεται στην 24η αγωνιστική με επίσκεψη στο «Βίλα Παρκ», απέναντι στην Άστον Βίλα (17:00 - ΟΤΕSport 1 HD) που δεν... σκοράρει με τίποτα και θα βρει απέναντί της μια άμυνα που αφήνει να περάσει τίποτα!



Άστον Βίλα – Τσέλσι (preview)

Οι «μπλε» του Λονδίνου κατάφεραν να κρατήσουν το ισόπαλο 1-1 απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι κορυφής πριν από μια εβδομάδα, νίκησαν την κόπωσή τους από τη μάχη που είχαν δώσει λίγες μέρες πριν από το ματς με τους «πολίτες» και κράτησαν το +5 στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Η Άστον Βίλα, με τον Πολ Λάμπερτ να συμπληρώνει 100 παιχνίδια στον πάγκο του συλλόγου στην Πρέμιερ Λιγκ, παραμένει για 10 αγωνιστικές ώρες και 12 λεπτά χωρίς γκολ και ξέρει ότι μόνο εύκολο δεν θα είναι να σταματήσει το... ρολόι στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην άμυνα της Τσέλσι. Πριν από μια εβδομάδα δέχθηκε πέντε γκολ από την Άρσεναλ και την κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επιβεβαιώνει η επίδοση των μόλις δύο νικών σε 19 ματς, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι θα έχουν μαζί τους τον Ρον Φλάαρ που ξεπέρασε ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο από την Πρωτοχρονιά. Για το ντεμπούτο του ετοιμάζεται ο Σκοτ Σινκλέρ, επιστρέφει και ο Τζο Κόουλ.

Έτοιμος ο Σεσκ Φάμπρεγας για την Τσέλσι που απουσίασε από το ματς με τη Σίτι, τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του εκτίει ο Ντιέγκο Κόστα, εκτός με πρόβλημα στη γάμπα ο Φιλίπε Λουίς. Πιθανή η πρώτη εμφάνιση του Χουάν Κουαδράδο με τη μπλε φανέλα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άστον Βίλα (4-3-3): Γκουζάν – Χάτον, Οκόρε, Φλάαρ, Σισοκό – Ντελφ, Γουέστγουντ, Κλέβερλι – Χιλ, Μπεντεκέ, Βέιμαν

Τσέλσι (4-2-3-1): Κουρτουά – Ιβάνοβιτς, Ζούμα, Τέρι, Αθπιλικουέτα – Μάτιτς, Φάμπρεγας – Γουίλιαν, Όσκαρ, Αζάρ – Ντρογκμπά