Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια μέσα στην τρέχουσα σεζόν για το μέλλον της Λέστερ στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι αυτό κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, στο «King Power Stadium», με τις «αλεπούδες» να θέλουν απαραιτήτως τη νίκη αν θέλουν να μείνουν κοντά στη γραμμή της σωτηρίας.



Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Ζήτημα ζωής ή θανάτου. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το ματς της Λέστερ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας στο «King Power Stadium».

Οι «αλεπούδες βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ με 17 βαθμούς και μόνο με νίκη θα καταφέρει να παραμείνει «ζωντανή» στη μάχη της παραμονής.

Αντίπαλός της η Κρίσταλ Πάλας, η οποία μόλις την περασμένη εβδομάδα υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα σερί νικηφόρα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Η θέση των «αετών» μπορεί να χαρακτηριστεί επισφαλής καθώς βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο με ένα τρίποντο επί της Λέστερ μπορεί να πάρει μεγαλύτερη «ανάσα»

Αγωνιστικά νέα:

Λέστερ:

Τιμωρημένος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λέστερ, Ρόμπερτ Χουτ, ο οποίος μοιραία δεν θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Αντιθέτως, ο Μάτι Τζέιμς εξέτισε την τιμωρία του και βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του, κάτι που συμβαίνει και με τους Μαρέ και Άπσον, με τον πρώτο να επιστρέφει από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και τον δεύτερο να είναι απόλυτα υγιείς μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στο πόδι.

Εκτός είναι ο τερματοφύλακας Κάσπερ Σμάιχελ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι, όπως και ο Κρις Γουντ που αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Κρίσταλ Πάλας:

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ είναι πολύ πιθανό να κάνει ο Παπέ Σουαρέ.

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Μάιλ Γιέντινακ, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αυστραλίας στο Κύπελλο Ασίας με πρησμένο αστράγαλο.

Ούτε στις υπηρεσίες του Μαρουάν Σαμάκ δεν θα μπορεί να υπολογίζει ο Άλαν Πάρντιου, με τον Αλγερινό να έχει σπάσει τη μύτη του στο ματς του περασμένου Σαββατοκύριακου κόντρα στην Έβερτον.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λέστερ: Σβάρτσερ – Σίμπσον, Βασιλέφσκι, Μόργκαν, Ντε Λαέ – Μαρέ, Καμπιάσο, Κινγκ, Σλουπ – Κράμαριτς, Ουλόα

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι – Γουόρντ, Νταν, Ντελανέι, Κέλι – Πάντσεον, Γιέντινακ, Λέντλεϊ, Ζαχά – Γκέιλ, Σανογκό