ΚΠΡ – Σαουθάμπτον (preview)

Χωρίς τον Χάρι Ρέντναπ στον πάγκο, ο οποίος προέβη στην παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η ΚΠΡ καλείται να ξεπεράσει το σοκ, να σηκώσει κεφάλι και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Σαουθάμπτον, που θέλει να παραμείνει στην πρώτη τετράδα.



ΚΠΡ – Σαουθάμπτον (preview)

Μία νέα εποχή ξεκινάει μεσούσης της σεζόν στην ΚΠΡ, μετά την αποχώρηση του Χάρι Ρέντναπ από τον πάγκο της ομάδας.

Το δίδυμο των Κρις Ράμσεϊ και Κέβιν Μποντ αναλαμβάνουν προσωρινά την τεχνική ηγεσία των Ρέιντζερς και καλούνται να πάρουν ένα πολύ σημαντικό, για το μέλλον της ομάδας, «τρίποντο», κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν.

Ο λόγος για τη Σαουθάμπτον, η οποία με τη σειρά της καλείται να «σηκώσει κεφάλι» μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, μια για το Κύπελλο Αγγλίας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας με 3-2 και μία για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Σουόνσι (1-0 εντός έδρας).

Οι «Άγιοι» βρίσκονται στην 4η θέση, ισόβαθμοι με την Άρσεναλ και μόλις δύο βαθμούς μπροστά από την Τότεναμ. Η νίκη για το σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν κρίνεται αναγκαία, αν η Σαουθάμπτον θέλει να παραμείνει σε τροχιά... αστεριών.

Αγωνιστικά νέα:

ΚΠΡ:

Διόλου απίθανο είναι να δούμε τον Σάντρο να επιστρέφει στη δράση μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Καρλ Χένρι αναμένεται να παραμείνει στο βασικό σχήμα, με τον Μπόμπι Ζαμόρα να αποτελεί τον παρτενέρ του Τσάρλι Όστιν στην επίθεση. Στους πρώτους «11» θα βρίσκεται πιθανότατα και το Στίβεν Κόκερ.

Σαουθάμπτον:

Επιστροφές για τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος θα έχει και πάλι στη διάθεσή του για το παιχνίδι κόντρα στην ΚΠΡ, τους Μοργκάν Σνάιντερλιν και Βίκτορ Γουανιάμα.

Απών από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ο Φίλιπ Τζούρισιτς, μιας και αναμένει να εκδοθεί η άδεια εργασίας του. Στα «πιτς» βρίσκονται οι Σέιν Λονγκ και Τόμπι Αλντερβάιρελντ, λόγω προβλημάτων σε πλευρά και δικέφαλο αντίστοιχα.

Τιμωρημένος είναι ο Ράιαν Μπερτράντ.

Γνωστή απουσία αυτή του Τζέι Ροντρίγκες.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΚΠΡ: Γκριν – Ίσλα, Ονουόχα, Κόκερ, Χιλ – Βάργκας, Χένρι, Μπάρτον, Φερ – Ζαμόρα, Όστιν

Σαουθάμπτον: Φόρστερ – Κλάιν, Γιοσίντα, Φοντέ, Τάργκετ – Γουανιάμα, Σνάιντερλιν, Ντέιβις – Γουόρντ-Πράουζ, Ελία, Πελέ