Το πάθημα να γίνει μάθημα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να μην πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα χθες βράδυ στην «Αλιάνζ Αρένα» από τη Μπάγερν, ωστόσο ο Ντάρεν Φλέτσερ εξέφρασε την αισιοδοξία των «κόκκινων διαβόλων» για την δική τους παρουσία στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αρκεί να μάθουν από τα λάθη τους.



Το πάθημα να γίνει μάθημα

Το ξεκίνημα ήταν ονειρικό με το γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ να δίνει αέρα πρόκρισης στην Γιουνάιτεντ. Η συνέχεια ήταν καταστροφική, με την Μπάγερν σε ρόλο πρωταγωνιστή, να ανατρέπει το σκορ και να διαμορφώνει το τελικό 2-1 με τους Ριμπερί και Όλιτς. Εκτός αυτού, ο Άλεξ Φέργκιουσον «πάγωσε» όταν είδε τον Ρούνεϊ να φεύγει από το γήπεδο υποβασταζόμενος, λίγο πριν τη λήξη. Το εκτός έδρας γκολ για τους Άγγλους, αφήνει ανοιχτούς τους λογαριασμούς των δύο ομάδων ενόψει της ρεβάνς, στην οποία ο Ντάρεν Φλέτσερ, είναι σίγουρος πως η Γιουνάιτεντ θα πάρει το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Χάσαμε 2-1 εκτός έδρας, αλλά δεν είναι το χειρότερο αποτέλεσμα που θα μπορούσαμε να πάρουμε. Σεβόμασταν και σεβόμαστε ακόμα την Μπάγερν. Σήμερα (σ.σ. χτες) μάθαμε αρκετά για τη Μπάγερν, αλλά και για εμάς τους ίδιους, που θα μας βοηθήσουν στην ρεβάνς στο Όλντ Τράφορντ» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων διαβόλων» ο Φλέτσερ, που όπως επισήμανε, πλέον γνωρίζουν πώς να παίξουν στον επαναληπτικό για να είναι αυτοί οι νικητές: «Ξέραμε ότι η Μπάγερν θα θελήσει να έχει την ολοκληρωτική κατοχή της μπάλας και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και εμείς στο δεύτερο παιχνίδι. Πλέον γνωρίζουμε τι πρέπει να περιμένουμε και θα είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση».