Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ (preview)

Τη νίκη επί της Γουέστ Χαμ που θα την κρατήσει στα σίγουρα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ θέλει η Σαουθάμπτον, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Σέντρα στο «St. Mary's» στις 21:45.



Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ (preview)

Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι για τη Σαουθάμπτον, στη «μάχη» που δίνει για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.

Οι «Άγιοι» υποδέχονται στην έδρα τους την αξιόμαχη Γουέστ Χαμ και ευελπιστούν σε θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους... εξασφαλίσει μέχρι την επόμενη αγωνιστική, την παραμονή τους στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, τα «σφυριά» ψάχνουν ακόμα τα «πατήματά» τους, μιας και μέσα στο 2015, έχουν σημειώσει μόλις μία νίκη στα πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει για την Πρέμιερ Λιγκ.

Η εμφάνιση κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1) την Κυριακή ήταν άκρως πειστική, με το σύνολο του Σαμ Άλαρνταϊς να αξίζει κάτι περισσότερο. Μία μέρα νωρίτερα, η Σαουθάμπτον πήρε με αγχωτική μεν, σημαντική δεν νίκη επί της ΚΠΡ με 1-0.

Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1997-98, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν μπορεί να κάνει το «δύο στα δύο» σε μία αγωνιστική περίοδο, κόντρα στους Λονδρέζους.

Αγωνιστικά νέα:

Σαουθάμπτον:

Πρόβλημα στο αριστερό άκρο της αμυντικής της γραμμής αντιμετωπίζει η Σαουθάμπτον, με τον Ράιαν Μπερτράντ να είναι τιμωρημένος και τον έτερο μπακ, Ματ Τάργκετ, να έχει τεθεί εκτός με τραυματισμό στο κεφάλι.

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Μοργκάν Σνάιντερλιν, σε αντίθεση με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Φίλιπ Τζούρισιτς, του οποίου η άδεια εργασίας εκδόθηκε, έχοντας πλέον δικαίωμα συμμετοχής.

Γεμάτη η λίστα με τους τραυματίες για τον Ρόναλντ Κούμαν, με τους Μαγιούκα, Γκάλαχερ, Ροντρίγκες και Λονγκ να παραμένουν στα «πιτς».

Γουέστ Χαμ:

Δύσκολα θα καταφέρει να επιστρέψει έγκαιρα από τον τραυματισμό του στο πόδι ο Άντι Κάρολ, την ώρα που ο Κέβιν Νόλαν θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει την αναμέτρηση κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Στη διάθεση του Σαμ Άλαρνταϊς βρίσκεται ο Τζέιμς Τόμκινς, παρά το γεγονός ότι έσπασε τη μύτη του την περασμένη Κυριακή στο ματς με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γνωστές απουσίες αυτές των Γουίνστον Ριντ και Τζέιμς Κόλινς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Κλάιν, Φοντέ, Γιοσίντα, Τάργκετ – Γουανιάμα, Σνάιντερλιν – Γουόρντ-Πράουζ, Ελία, Μανέ – Πελέ

Γουέστ Χαμ: Άντριαν, Τζένκινσον, Τόμκινς, Κουγιατέ, Κρέσγουελ, Σονγκ, Νομπλ, Νόλαν, Ντάουνινγκ, Σακό, Βαλέντσια