Στόουκ – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Με τη διαφορά να βρίσκεται ήδη στο -7 από την πρωτοπόρο Τσέλσι, καταλαβαίνει κανείς πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες και η νίκη κόντρα στην Στόουκ για την 25η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ (21:45 - ΟΤΕSport 3 HD), θεωρείται επιβεβλημένη και άκρως απαραίτητη.



Στόουκ – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Με μία μόλις νίκη στα τελευταία πέντε ματς που έχει δώσει για το πρωτάθλημα, η Μάντσεστερ Σίτι πρέπει άμεσα να σηκώσει κεφάλι, αν δεν θέλει οι όποιες ελπίδες για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, να εξαφανιστούν πρόωρα.

Οι «πολίτες» κόλλησαν στην ισοπαλία στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Χαλ (1-1) και είδαν την Τσέλσι να αυξάνει τη μεταξύ τους διαφορά στους επτά βαθμούς.

Η νίκη επί της Στόουκ στο «Μπριτάνια» κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη, καθώς σε περίπτωση διαφορετικού αποτελέσματος, θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στα εσωτερικά της ομάδας.

Στην αντίπερα όχθη, οι «πότερς» διανύουν μέχρι στιγμής μία αξιοπρεπέστατη πορεία στο πρωτάθλημα, όντας στη 10η θέση με 33 βαθμούς.

Την περασμένη αγωνιστική έβαλε ακόμα έναν πόντο στο «σακούλι» της, φεύγοντας με την ισοπαλία από την έδρα της Νιούκαστλ, κάτι που επιθυμεί να κάνει και κόντρα στη Σίτι, στο «Έτιχαντ», ακολουθώντας το μονοπάτι που χάραξε η Χαλ.

Αγωνιστικά νέα:

Στόουκ:

Προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι θα έχει η Στόουκ, με τους Στέφεν Άιρλαντ και Μαρκ Γουίλσον να υποφέρουν από ενοχλήσεις σε δικέφαλο και προσαγωγό αντίστοιχα, καθιστώντας αδύνατη τη συμμετοχή τους.

Εξίσου στα «πιτς» βρίσκονται οι Ράιαν Σόουκρος και Έρικ Πίτερς, ωστόσο ο Μάρκο Αρναούτοβιτς αναμένεται να δηλώσει «παρών», επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του.

Μάντσεστερ Σίτι:

Μετά από πολύ καιρό, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι μπορεί να έχει στη διάθεσή του όλους του παίκτες του ρόστερ, κάνοντας έτσι την καλύτερη δυνατή επιλογή, για ακόμα έναν «τελικό», στη «μάχη» για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Πιθανές ενδεκάδες:

Στόουκ: Μπέγκοβιτς – Μπάρντσλεϊ, Μουνιέσα, Βόλσιντ, Γουίλσον – Γουίλαν, Ενζόνζι – Γουόλτερς, Άιρλαντ – Κράουτς, Ντιουφ

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ – Κλισί, Ντεμικέλις, Κομπανί, Ζαμπαλέτα – Φερνάντο, Φερναντίνιο – Σίλβα, Αγουέρο, Νασρί – Τζέκο