Γουέστ Μπρομ – Σουόνσι (preview)

Παίρνοντας τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση του «Χόθορνς» κόντρα στη Σουόνσι, η Γουέστ Μπρομ παίρνει μία μεγάλη «ανάσα», αυξάνοντας κι άλλο τη διαφορά της από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό και την Τσάμπιονσιπ.



Γουέστ Μπρομ – Σουόνσι (preview)

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη δυνατή Σουόνσι, η Γουέστ Μπρομ καλείται να πάρει τη νίκη που θα τη δώσει εκτός από ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, και βαθμούς «χρυσάφι» στην προσπάθεια για την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Με μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, οι «baggies» μπορούν με ένα θετικό αποτέλεσμα να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Αντίπαλός τους η Σουόνσι, που είναι χαλαρή και... light, όντας πλασαρισμένη στην 9η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς.

Οι «κύκνοι» δεν κινδυνεύουν σε καμία περίπτωση και το μόνο που μπορούν, είναι να κοιτάξουν όσο το δυνατόν ψηλότερα, αν και τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, δεν αντικατοπτρίζουν τη θέση της.

Μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια για την ομάδα του Γκάρι Μονκ, η οποία ωστόσο έχει υποστεί και μόλις μία ήττα, με τα υπόλοιπα τρία ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.

Αγωνιστικά νέα:

Γουέστ Μπρομ:

Αμφίβολος για το σημερινό (11/2) παιχνίδι της Γουέστ Μπρομ κόντρα στην Σουόνσι κρίνεται ο Βίκτορ Ανιτσέμπε, μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στον προσαγωγό, στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Μπέρνλι.

Αυτή είναι και η μοναδική νέα απουσία για τον Τόνι Πιούλις, την ώρα που οι Μουλούμπου, Μάιχιλ και Όλσον συνεχίζουν την αποθεραπεία τους,

Σουόνσι:

Επιστροφές για τη Σουόνσι ενόψει της αναμέτρησης με τους «baggies», με τους Γουέιν Ράουτλετζ και Μόντου Μπάροου, να ξεπερνούν τα προβλήματα σε κνήμη και μηρό και να βρίσκονται στη διάθεση του Γκάρι Μονκ.

Στον αντίποδα, εκτός παραμένει λόγω τραυματισμού ο Μάρβιν Έμνες, ενώ ο Γκίφι Σίγουρντσον θα εκτίσει και την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Μπερντ, Ντόουσον, ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, ΜακΜάναμαν, Φλέτσερ, Γιάκομπ, Μπραντ, Σεσενιό, Μπεραχίνο

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νότον, Φερνάντες, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κι, Κορκ, Ντάιερ, Σέλβι, Γκομίς, Ολιβέιρα