Χαλ - ΚΠΡ (preview)

Παιχνίδι…. επιβίωσης διεξάγεται σήμερα στο «KC Stadium», με τη Χαλ να φιλοξενεί την ΚΠΡ και τις δύο ομάδες να ψάχνουν τον τρόπο να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες της περασμένης αγωνιστικής στη «μάχη» για την παραμονή. Επιστρέφει ο Όστιν για τους «ρέιντζερς». Σέντρα στις 17:00.



Χαλ - ΚΠΡ (preview)

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εντός έδρας 2-0 επί της Άστον Βίλα. Ένα αποτέλεσμα που εκτός από το ότι στοίχησε τη θέση του Πολ Λάμπερτ στον πάγκο των «χωριατών», αποτέλεσε και την πρώτη νίκη των «τίγρεων» μετά την Πρωτοχρονιά. Πλέον η ομάδα του Στιβ Μπρους είναι στους 23 βαθμούς και στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οριακά πάνω από την ουραγό τριάδα βρίσκεται και η ΚΠΡ, υπερτερώντας στην ισοβαθμία (22 β.) της Άστον Βίλα. Οι «ρέιντζερς» πήραν την προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη τους νίκη με τον Κρις Ράμσεϊ στον πάγκο τους, με το εκτός έδρας 2-0 επί της Σάντερλαντ. Μια νίκη που ήταν παράλληλα το… παρθενικό «διπλό» τους φέτος αλλά και το πρώτο τους «τρίποντο» μέσα στο 2015!

Στο ματς του πρώτου γύρου τον περασμένο Αύγουστο, το γκολ του Τσέστερ ήταν αυτό που χάρισε στη Χαλ τη νίκη με σκορ 1-0 μέσα στο «Λόφτους Ρόουντ».

Ο αμυντικός των γηπεδούχων δεν θα βρίσκεται σήμερα στη διάθεση του Μπρους, όπως και οι Ροσενιόρ, Σνόντγκρας και Ντιαμέ.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με τον Τσάρλι Όστιν ξανά στην κορυφή της επίθεσης, αλλά χωρίς τον Λιρόι Φερ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη νίκη επί της Σάντερλαντ. Εκτός βρίσκονται και οι Ονουόχα, Ίσλα, Νταν και Φαουρλίν.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Χαλ: ΜακΓκρέγκορ, Ντόουσον, Μπρους, ΜακΣέιν, Ελμοχαμαντί, Μπράντι, Χάντλστοουν, Λίβερμορ, Μέιλερ, Εντόι, Γέλαβιτς

ΚΠΡ: Γκριν, Σουκ-Γιουνγκ, Κόκερ, Φέρντιναντ, Χιλ, Μπάρτον, Χένρι, Φίλιπς, Κράνιτσαρ, Ζάρατε, Όστιν