Σάντερλαντ – Γουέστ Μπρομ (preview)

Σημαντικό παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στο «Στάδιο του Φωτός», με τις Σάντερλαντ και Γουέστ Μπρομ να διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους, με απώτερο σκοπό τη νίκη που θα τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.



Σάντερλαντ – Γουέστ Μπρομ (preview)

Μπορεί και να χαρακτηριστεί και παιχνίδι «ο θάνατός σου η ζωή μου».

Γουέστ Μπρομ και Σάντερλαντ «καίγονται» για βαθμούς, καθώς αμφότερες βρίσκονται οριακά πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στην Τσάμπιονσιπ.

Οι «μαυρόγατες» προέρχονται από δύο σερί ήττες, η μία εκ των οποίων για το Κύπελλο Αγγλίας κόντρα στη Μπράντφορντ (2-0). Για το πρωτάθλημα, ηττήθηκε εντός έδρας από την ΚΠΡ με το ίδιο σκορ.

Αντίθετα, η Μπρομ έρχεται με... φόρα στο «Στάδιο του Φωτός», έχοντας στην «πλάτη» δύο σερί ήττες στα δύο τελευταία της παιχνίδια, αρχικά με 2-0 κόντρα στη Σουόνσι και στη συνέχεια με 4-0 επί της Γουέστ Χαμ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί (24 έναντι 26).

Αγωνιστικά νέα:

Σάντερλαντ:

Λίγες οι απουσίες για τον Γκας Πογιέτ, με τους Μπάκλεϊ και Ρόντγουελ να παραμένουν εκτός.

Σημαντικό «comeback» για τον Λι Κάτερμολ, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά μέσα στο 2015, λόγω ενός τραυματισμού στο πόδι.

Γουέστ Μπρομ:

Πιθανή είναι η επιστροφή του Γιόνας Όλσον, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τον Σεπτέμβριο, λόγω ενός τραυματισμού στον αχίλλειο.

Το ίδιο ισχύει και για τον Γιουσούφ Μουλούμπου, ο οποίος μετά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε τον δικέφαλο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος.

Μοναδική σίγουρη απουσία αυτή του Βίκτορ Ανιτσέμπε.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σάντερλαντ: Παντίλιμον – Ρεβεγιέρ, Βεργίνι, Ο' Σέι, Φαν Άανχολτ – Κάτερμολ, Λάρσον, Γκόμεζ – Γουίκαμ, Τζόνσον, Ντεφό

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ – Ντόσον, ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, Μπραντ – Μόρισον, Γιάκομπ, Φλέτσερ, Σεσενιό – Μπεραχίνο, Ιντέγε